RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Тачки 2 / Cars 2 (2011) BDRip Ліцензія...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Тачки 2 / Cars 2 (2011) BDRip Ліцензія

 

Інформація про фільм
Назва: Тачки 2
Оригінальна назва: Cars 2
Рік виходу: 2011
Жанр: мультфільм, комедія, пригоди, сімейний
Режисер: Джон Лассетер / John Лассетер, Бред Люіс / Brad Lewis
Ролі озвучували: Оуен Уїлсон, Ларрі Кейбл Гай, Майкл Кейн, Емілі Мортімер, Едді Іззард, Джон Туртурро, Брент Мусбургер, Джо Мантенья, Томас Кречманн, Пітер Джекобсон
ПРО фільм: Блискавка Маккуїн і його друг Метр відправляються в міжнародне подорож - коли Маккуїн отримує шанс брати участь у змаганнях для самих швидких машин у світі, Світовому Гран-Прі. Етапи цих престижних перегонів заведуть друзів в Токіо, на набережні Парижа, на узбережжі Італії, і на вулиці туманного Лондона.




Автор ріпа: kingsize87

Випущено:
Тривалість: 01:46:16
Переклад: Професійний (полное дублирование) (спасибі DaniLch) + Оригінальна звукова доріжка

Файл
Тип: AVI
Якість: BDRip (джерело: Sergey_nBlu-ray Remux < / b>1080p)
Відео: 720x304 (2.37:1), 23,976 fps, XviD build 64 ~2102 kbps avg, 0.40 біт/піксель
Аудіо #1: 48 Кгц, AC3 Dolby Digital, 3/2(L,C,R,l,r) + LFE ch, ~384.00 kbps avg
Аудіо #2: 48 Кгц, AC3 Dolby Digital, 3/2(L,C,R,l,r) + LFE ch, ~448.00 kbps avg
Розмір 2235.44 Mb (1/2 DVD-R)
Завантажити: Семпл

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Тачки 2 / Cars 2 (2011) BDRip Ліцензія або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Тачки 2 / Cars 2 (2011) BDRip Ліцензія, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS