RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» The Cursed Crusade (2011) PC...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


The Cursed Crusade (2011) PC

 


The Cursed Crusade (2011) PC

Рік випуску: 2011
Жанр: Action (TPS) , Adventure , RPG
Розробник: Kylotonn Entertainment
Видавництво: Atlus, dtp entertainment

Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: RU, ENG
Мова озвучення: RU, ENG
Таблетка: Присутня

Системні вимоги:
OS: Windows XP (SP3), Vista (SP2), 7
Processor: Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2, or equal to 2.0 GHz or better
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Video Card compatible DirectX 9.0c with 256 Mb of memory; NVIDIA GeForce 8800 series, or ATI Radeon 4870, or better
DirectX ®: dx9.0c

Опис: 1198. Третій хрестовий похід завершився нищівною поразкою християн, проте вже знову кинутий клич, що проголосив чергову священну війну. На заклик відгукнулися самі різні люди - як істинно віруючі ідеалісти, так і пройдисвіти, які прагнуть легкої наживи.
Два воїна і товариша мимоволі відправляються в подорож по охопленій полум'ям Четвертого хрестового походу Західній Європі. Вірного лицарським обітницям тамплієра Денцу де Бейля і шахраюватого найманця Естебана звела разом єдина мета. У круговерті хрестового походу вони повинні вижити й позбутися від жахливого прокляття, що загрожує їх безсмертним душам.

Як зробити російську?
в language.txt пишемо russian
в CommonSettingsSettings.cfg через пошук знаходимо Region = "NORTHAMERICA"
нижче в рядку Languages ​​= міняємо "EN" на "RU"
копріруем файл RU.PLT з Win32 / LOCALISATION / EUROPE в Win32/LOCALISATION/NORTHAMERICA


[spoiler="Скріншоти"]
The Cursed Crusade (2011) PC
The Cursed Crusade (2011) PC

The Cursed Crusade (2011) PC
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру The Cursed Crusade (2011) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу The Cursed Crusade (2011) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS