RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Тор / Thor (2011) TS

 


Назва: Тор
Оригінальна назва: Thor
Рік виходу: 2011
Країна: США
Жанр: фентезі, бойовик, драма, пригоди
Режисер: Кеннет Брена
Сценарій: Ешлі Міллер, Зак Стенц, Дон Пейн
У ролях: Кріс Хемсворт, Наталі Портман, Ентоні Хопкінс, Рей Стівенсон, Ідріс Ельба, Кет Деннінгс, Джеймі Олександр, Стеллан Скарсгард, Рене Руссо, Том Хіддлстон
Тривалість: 1:44:01
Переклад: Російський Дубльований

Бюджет: $ 150 000 000
Прем'єра (мир): 27 квітня 2011
Прем'єра (РФ): 28 квітня 2011
Реліз на DVD: жовтня 2011

Слоган: «Мужність безсмертне»

Про фільм: Захоплююча дія фільму відбувається у двох світах - реальному, тобто земне, та в придуманому світі - царстві Асгарді. Головний герой - Великий і Непереможний Тор, чиї зарозумілість і нерозсудливість пробуджують давнє протистояння в Асгарді. Втратив контроль над собою Тора в покарання відправляють на Землю - жити простим життям серед землян, позбавивши його колишньої величі і могутності. І тепер Тору належить дізнатися ціну справжнього геройства, здолавши в жорстокій сутичці лиходія, який має намір погубити Землю.

Формат: AVI
Якість: TS
Відео: 720x304 (2.37:1), 25 fps, XviD build 50 ~ 1748 kbps
Звук: 44.100 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~ 128.00 kbps

[spoiler="Скріншоти"]
Тор / Thor (2011) TS
Тор / Thor (2011) TS
Тор / Thor (2011) TS
Тор / Thor (2011) TS
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Тор / Thor (2011) TS або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Тор / Thor (2011) TS, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS