RSS
 

FreeRelease » Файли » Новинки кіноіндустрії» Тор / Thor (2011) HDRip | Ліцензія...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Тор / Thor (2011) HDRip | Ліцензія

 



Інформація про фільм
Назва: Тор
Оригінальна назва: Thor
Рік виходу: 2011
Жанр: Фентезі , бойовик , драма , пригоди
Режисер: Кеннет Брена
У ролях: Наталі Портман, Ентоні Хопкінс, Кріс Хемсворт, Том Хіддлстон, Стеллан Скарсгард, Кет Деннінгс, Кларк Грегг, Ідріс Ельба, Колм Фіор, Рей Стівенсон

Про фільм:
Епічна пригода відбувається як на нашій планеті Земля, так і в вигаданому королівстві богів Асгарді. У центрі історії - Могутній Тор, сильний, але зарозумілий воїн, чиї безрозсудні вчинки відроджують давню війну в Асгарді. Тора відправляють у заслання на Землю, позбавляють сил і змушують жити серед звичайних людей як покарання. Тор дізнається, скільки потрібно сил, щоб стати справжнім героєм, коли самий небезпечний злочинець його світу направляє темні сили поглинути Землю.

Країна: США, Paramount Pictures, Marvel Entertainment, Marvel Studios
Тривалість: 1:54:50
Переклад: Дубльований [ліцензія]

Файл
Кодек: XviD
Якість: HDRip [Ріп з BDRip 1080p]
Відео: 1248 Кбіт / с, 720x304
Звук: АС3, 6 ch, 448 Кбіт / с

[spoiler="Скріншоти"]
Тор / Thor (2011) HDRip | Ліцензія
Тор / Thor (2011) HDRip | Ліцензія

Тор / Thor (2011) HDRip | Ліцензія
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Тор / Thor (2011) HDRip | Ліцензія або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Тор / Thor (2011) HDRip | Ліцензія, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS