RSS
 

FreeRelease » Файли » Антивіруси» Avast! Free Antivirus, Professional Editio...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Avast! Free Antivirus, Professional Edition, Internet Security 5.0.418 Final (2010) PC

 


Рік випуску:
2010
Версія: 5.0.418 Final
Розробник: Avast
Платформа: All Windows x86 / x64
Працює з Vista / 7: повна
Мова інтерфейсу: Тільки російська
Таблетка: Ліцензія на 1 рік
Розмір: 126.34 MB

Системні вимоги:
Processor Pentium 3, 128 MB RAM, 100 MB на жорсткому диску

Опис:
Активні користувачі Інтернету потребують більшого захисту для себе як вони ходять по магазинах і банківських он-лайн. Для захисту від загроз інфіковані веб-сайти і зростаючий ризик крадіжки особистих даних, Avast безпеки Інтернет надає вам постійний захист від його верстви антивірус, анти-Spyware, Anti-Rootkit Protection, брандмауер і антиспам.

Avast! - Антивірусне програмне забезпечення, яке може знайти віруси на жорсткому диску ПК, в його пам'яті, в завантажувальних секторах і т.д. Підтримується пошук вірусів у листах, є блокатор скриптів. Вірусна база постійно оновлюється і може бути завантажена через Інтернет. Avast! володіє простим і зрозумілим інтерфейсом з підтримкою скінів. Випускається в двох версіях - Home Edition (безкоштовна для приватного користування) і Professional Edition (платна для організацій).

Avast! Internet Security - це пакет програм, призначених для захисту вашого комп'ютера від можливого зараження вірусами та від інших загроз з боку шкідливих програм. Пропонована розширена версія програми 5.0 Premium включає також ряд додаткових функцій, в тому числі екран сценаріїв і модуль віртуалізації процесів, а до складу пакету avast! Internet Security 5.0 входять антиспамовий фільтр і вбудований брандмауер.

Ключові особливості Avast! Internet Security:
Висока продуктивність антивірусного движка
Anti-Rootkit Protection
Анти-шпигунів
щита
Процес віртуалізації
Командного рядка сканера
Анти-спам фільтр
Вбудований брандмауер

[spoiler="Скріншоти"]
Avast! Free Antivirus, Professional Edition, Internet Security 5.0.418 Final (2010) PC
Avast! Free Antivirus, Professional Edition, Internet Security 5.0.418 Final (2010) PC
Avast! Free Antivirus, Professional Edition, Internet Security 5.0.418 Final (2010) PC
Avast! Free Antivirus, Professional Edition, Internet Security 5.0.418 Final (2010) PC
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Avast! Free Antivirus, Professional Edition, Internet Security 5.0.418 Final (2010) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Avast! Free Antivirus, Professional Edition, Internet Security 5.0.418 Final (2010) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS