RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Шлях / The Way (2010) HDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Шлях / The Way (2010) HDRip

 


Оригінальна назва: The Way
Назва: Шлях
Рік виходу: 2010
Країна: США
Жанр: драма, кримінал, пригоди
Режисер: Еміліо Естевез
У ролях: Еміліо Естевез, Мартін Шин, Джеймс Несбітт, Дебора Кара Ангер, Йорік ван Вагенінген, Жоакім ді Алмейда, Чеки Каріо, Спенсер Гаррет, Анхела Моліна, Антоніо Гіл-Мартінес
Тривалість: 2:08:05
Переклад: Любительський (одноголосий) [den 904]

Про фільм: Фільм присвячений знаменитому маршруту католицьких паломників, що веде в Сантьяго-де-Компостела (Santiago de Compostela). Головну роль в "Шляху" зіграв батько Естевеса Мартін Шин. Протягом тисяч років віруючі робили цей шлях довжиною 800 кілометрів від Піренеїв на північний захід Іспанії. Він завершувався в центральному соборі Сантьяго-де-Компостела. За переказами, там був похований апостол Яків. Паломницький шлях щорічно приваблює до Іспанії тисячі віруючих. Мартін Шин висловив сподівання, що новий фільм зацікавить маршрутом і безліч простих туристів.

[spoiler="Скріншоти"]
Путь / The Way (2010) HDRip
Путь / The Way (2010) HDRip
Путь / The Way (2010) HDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Шлях / The Way (2010) HDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Шлях / The Way (2010) HDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS