RSS
 

FreeRelease » Файли » Жахи» Прозріння / Los ojos de Julia (2010) HDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Прозріння / Los ojos de Julia (2010) HDRip

 


Оригінальна Назва:
Los ojos de Julia
Назва: Прозріння
Рік виходу: 2010
Країна: Іспанія
Жанр: жахи, трилер
Режисер: Гильема Моралес
У ролях: Белен Руеда, Льюіс Омар, Pablo Derqui, Francesc Orella, Джоан Дальмау, Борис Руїс, Daniel Grao, Клара Сегура, Андреа Ермоса, Хулія Гутьєррес Каба ...
Тривалість: 1:57:15
Переклад: Професійний (багатоголосий)

Про фільм: Колишній астроном Джулія, яка страждає від прогресуючої хвороби очей, виявляє свою сестру-близнюка Сару задихнувшись у зашморгу в підвалі її старого будинку. Офіційна версія поліції - самогубство; причина трагедії - повна втрата зору в результаті того ж захворювання.
Проте Джулія інстинктивно відчуває, що Сару безжально і обачливо вбили. Незважаючи на байдужість служителів закону і настороженість її супутника життя Ісаака, вона починає власне розслідування. Знайти вбивцю їй потрібно до того, як в її очах остаточно померкне світло.

Формат: AVI
Якість: HDRip
Відео: XviD, 1238 kb / s, 720x304
Аудіо: Russian: AC3, 256 kb / s (6 ch) / English: AC3, 192 kb / s (2 ch)

[spoiler="Скріншоти"]
Прозрение / Los ojos de Julia (2010) HDRip
Прозрение / Los ojos de Julia (2010) HDRip
Прозрение / Los ojos de Julia (2010) HDRip
[/spoiler]



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Прозріння / Los ojos de Julia (2010) HDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Прозріння / Los ojos de Julia (2010) HDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS