RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Раневейс / The Runaways (2010) HDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Раневейс / The Runaways (2010) HDRip

 


Назва: Раневейс
Оригінальна назва: The Runaways
Рік випуску: 2010
Жанр: драма, музика
Режисер: Флорія Сігізмонді / Floria Sigismondi
У ролях: Крістен Стюарт, Дакота Фаннінг, Скаут Тейлор-Комптон, Аліа Шокат, Майкл Шеннон, Тейтум О'Ніл, Бретт Каллен, Даніель Райлі Кеох, Джонні Льюїс, Ханна Маркс
Країна: США, River Road Entertainment
Тривалість: 1:46:37
Переклад: Любительський (одноголосий закадровий) + Любительський (двоголосий закадровий)

Опис: Байопік про легендарну американську рокерша Джоан Джетт. Фільм зачіпає кар'єру і життя співачки в 1970-і роки, коли вона була солісткою дівчачої рок-групи «The Runaways».

[spoiler="Скрнішоти"]
Ранэвэйс / The Runaways (2010) HDRip
Ранэвэйс / The Runaways (2010) HDRip
Ранэвэйс / The Runaways (2010) HDRip
Ранэвэйс / The Runaways (2010) HDRip
Ранэвэйс / The Runaways (2010) HDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Раневейс / The Runaways (2010) HDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Раневейс / The Runaways (2010) HDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS