RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Драйв / Drive (2011) Screener...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Драйв / Drive (2011) Screener

 



Інформація про фільм
Назва: Драйв
Оригінальна назва: Drive
Рік виходу: 2011
Жанр: бойовик , трилер , драма , кримінал
Режисер: Ніколас Віндінг Рефн
У ролях: Райан Гослінг, Кері Малліган, Брайан Кренстон, Альберт Брукс, Оскар Айзек, Крістіна Хендрікс, Рон Перлман, Каден Леос, Джефф Вульф, Джеймс Бібер та ін.

Про фільм: Чудовий гонщик - при світлі дня він виконує каскадерські трюки на знімальних майданчиках Голівуду, а ночами веде ризиковану гру. Але один небезпечний контракт - і за його життя призначена нагорода. Тепер, щоб залишитися в живих і врятувати свою чарівну сусідку, він повинен робити те, що вміє найкраще - віртуозно йти від гонитви...

Країна: США, Bold Films, Odd Lot Entertainment
Тривалість: 1:38:24
Переклад: Любительський (одноголосий)

Файл
Кодек: XviD
Якість: Screener
Відео: 720х304, 2139 kb / s
Звук: AC3, 192 kb / s (2 ch)


[spoiler="Скріншоти"]
Драйв / Drive (2011) Screener
Драйв / Drive (2011) Screener

Драйв / Drive (2011) Screener
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Драйв / Drive (2011) Screener або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Драйв / Drive (2011) Screener, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS