RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Ніч страху / Fright Night (2011) Screener...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Ніч страху / Fright Night (2011) Screener

 


Інформація про фільм
Назва: Ніч страху
Оригінальна назва: Fright Night
Рік виходу: 2011
Жанр: жахи, трилер, комедія
Режисер: Крейг Гіллеспі
У ролях: Колін Фаррелл, Антон Єльчин, Тоні Коллетт, Девід Теннант, Імоджен Путс, Крістофер Мінц-Плассе, Дейв Франко, Рейд Юінг, Уілл Дентон, Сандра Вергара і ін.

Про фільм: Випускник школи Чарлі Брюстер знаходиться на піку своєї кар'єри учнівської: він популярний серед однолітків і зустрічається з найчарівнішою дівчиною у всій школі. Він стає настільки крутий, що починає уникати свого колись кращого друга Еда. Неприємності для Чарлі починаються, коли по сусідству прописується Джері.

На перший погляд він здається хорошим хлопцем, але все ж щось з ним не так, хоча ніхто цього не помічає, навіть мати Чарлі. Після аналізу дивної поведінки сусіда Чарлі приходить до жахливого, але, на жаль, єдиному вірному висновку: під брехливою маскою Джеррі ховається кровожерливий вампір, який зробив його район своїми мисливськими угіддями.

Не в силах переконати кого б то не було в своїй правоті, Чарлі звертається за допомогою і порадою до популярного ілюзіоністу з Лас-Вегаса Пітеру Вінсенту, розраховуючи, що чарівник допоможе йому позбавитися від монстра.

Країна: США, Велика Британія
Студія: Albuquerque Studios, DreamWorks SKG
Тривалість: 1:45:41
Переклад: Дубльований [Звук з TS]

Файл
Кодек: XviD
Якість: Screener
Відео: 1711 Кбіт / с, 720x400
Звук: MP3, 2 ch, 128 Кбіт / с
Субтитри: Немає

[spoiler="Скріншоти"]
Ніч страху / Fright Night (2011) Screener
Ніч страху / Fright Night (2011) Screener
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Ніч страху / Fright Night (2011) Screener або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Ніч страху / Fright Night (2011) Screener, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS