RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Древо життя / The Tree of Life (2011) HDRi...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Древо життя / The Tree of Life (2011) HDRip | Звук з TS

 



Інформація про фільм
Назва: Древо життя
Оригінальна назва: The Tree of Life
Рік виходу: 2011
Жанр: фантастика , драма
Режисер: Терренс Малік
У ролях: Бред Пітт, Шон Пенн, Джессіка Честейн, Хантер Маккракен, Ларамі Епплер, Ті Шерідан, Фіона Шоу, Джессіка Фусельер, Ніколас Гонда, Уілл Уоллес

Про фільм: Ми спостерігаємо за розвитком 11-річного Джека, одного з трьох братів. Спочатку дитині все здається чудовим. Очима своєї душі він спостерігає за вчинками мами. Вона являє собою любов і милосердя, в той час як батько намагається навчити сина, що в реальному світі на перше місце необхідно завжди ставити себе. Кожен батько намагається переманити Джека на свою сторону, і він повинен примиритися з їх претензіями. Дійсність стає похмурішим, коли головному герою вперше доводиться зіткнутися з болем, стражданнями і смертю. Колись абсолютно ясний світ перетворюється на лабіринт.

Країна: США
Тривалість: 2:18:54
Переклад: Дубльований [звук з TS]

Файл
Кодек: XviD
Якість: HDRip [Ріп з BDRip 720p]
Відео: 1980 kb / s, 720x384
Звук: MP3, 2 ch, 128 кб / с

[spoiler="Скріншоти"]
Древо життя / The Tree of Life (2011) HDRip | Звук з TS
Древо життя / The Tree of Life (2011) HDRip | Звук з TS

Древо життя / The Tree of Life (2011) HDRip | Звук з TS
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Древо життя / The Tree of Life (2011) HDRip | Звук з TS або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Древо життя / The Tree of Life (2011) HDRip | Звук з TS, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS