RSS
 

FreeRelease » Файли » Новинки кіноіндустрії» Форсаж 5 / Fast Five (2011) HDRip | Л...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Форсаж 5 / Fast Five (2011) HDRip | Ліцензія

 



«Все вирішує швидкість, все вирішує команда»

Інформація про фільм
Назва: Форсаж 5
Оригінальна назва: Fast Five
Рік виходу: 2011
Жанр: бойовик , трилер , драма , кримінал
Режисер: Джастін Лін
У ролях: Він Дизель, Пол Уокер, Дуейн Джонсон, Джордана Брюстер, Тайріз Гібсон, Лудакріс, Метт Шульце, Санг Кенг, Гал Гадот, тего Калдерон, Дон Омар

Про фільм:
Колишній поліцейський Брайан О'Коннером разом з бувалим лихачів Домініком Торетто зовсім трохи захопилися життям поза законом. Після того, як Брайан і Міа Торетто звільнили Домініка, вони не ризикують довго затримуватися на одному місці, тому що є бажаною метою порядком незадоволених копів.

Країна: США, Dark Side Productions
Тривалість: 2:10:20
Переклад: Дубльований [ліцензія]

Файл
Кодек: XviD
Якість: HDRip
Відео: 1046 kb / s, 720x304
Звук: AC3, 448 kb / s (6 ch)

[spoiler="Скріншоти"]
Форсаж 5 / Fast Five (2011) HDRip | Ліцензія
Форсаж 5 / Fast Five (2011) HDRip | Ліцензія

Форсаж 5 / Fast Five (2011) HDRip | Ліцензія
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Форсаж 5 / Fast Five (2011) HDRip | Ліцензія або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Форсаж 5 / Fast Five (2011) HDRip | Ліцензія, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS