RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Краще життя / A Better Life (2011) HDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Краще життя / A Better Life (2011) HDRip

 


Інформація про фільм

Назва: Краща життя / A Better Life
Жанр: Драма
Рік виходу: 2011
Режисер: Кріс Вайц
У ролях: Деміан Бішір, Едді Пайолін Сотело, Хоакін Косио, Хосе Джуліан, Ненсі Ленехан, Гебріел Чаваррі, Боббі Сото, Челсі Рендон, Трампас Томпсон, Тім Гріффін та ін.

Про фільм: Зворушлива, прониклива історія про те, як далеко може зайти людина, щоб вирвати у долі шанс на краще життя для своїх близьких. Імміграційні агенти і бандитські угруповання - всі проти нього. Але в боротьбі за долю дитини люблячий батько готовий пройти через неможливе... Йому дуже добре відомо, як легко в цьому місті втратити все і відразу...

Країна: США
Тривалість: 1:37:31
Переклад: Дубльований [Ліцензія]

Файл
Кодек: XviD
Якість: HDRip
Відео: 720x400, 23.976 fps, ~ 1743 Kbit / s
Звук: АС3, 48000 Hz, 6 каналів, 384 kbit / s

[spoiler="Скріншоти"]
Краще життя / A Better Life (2011) HDRip
Краще життя / A Better Life (2011) HDRip

Краще життя / A Better Life (2011) HDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Краще життя / A Better Life (2011) HDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Краще життя / A Better Life (2011) HDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS