RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Корпорація Пума / Cougars, Inc. (2011) HDR...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Корпорація Пума / Cougars, Inc. (2011) HDRip Ліцензія

 


Інформація про фільм

Назва: Корпорація Пума
Оригінальна назва: Cougars, Inc.
Рік виходу: 2011
Жанр: Комедія
Режисер: К. Ешер Левін
У ролях: Сара Хайланд, Деніз Річардс, Джеймс Белуші, Кайл Галлнер, Кетрін Морріс, Ребекка Медер, Маів Куінлен, Роберт Белуши, Райан Пінкстон, Ребекка Чейні

Про фільм: Сем був вигнаний з усіх шкіл по всій країні. Коли він дізнається, що його мати більше не може дозволити собі навчати їх у школі, він і його друзі починають своє власне ескорт обслуговування, Корпорація Пум, щоб допомогти заплатити за його навчання. У цій новій веселою роботі Сем і його друзі вивчають покоління Пум, які відчайдушно намагаються залишитися молодими і кожен урок, який їм викладають їм подобатися все більше.



Країна: США
Тривалість: 1:21:34
Переклад: Професійний (багатоголосий) [ліцензія]

Файл
Кодек: AVI (XviD)
Якість: HDRip | Ліцензія
Відео: 720x304, 1072 kb / s
Звук: MP3, 128 kb / s (2 ch)

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Корпорація Пума / Cougars, Inc. (2011) HDRip Ліцензія або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Корпорація Пума / Cougars, Inc. (2011) HDRip Ліцензія, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS