RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Новинки кіноіндустрії

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (1451) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Про фільм:
Епічна пригода відбувається як на нашій планеті Земля, так і в вигаданому королівстві богів Асгарді. У центрі історії - Могутній Тор, сильний, але зарозумілий воїн, чиї безрозсудні вчинки відроджують давню війну в Асгарді. Тора відправляють у заслання на Землю, позбавляють сил і змушують жити серед звичайних людей як покарання. Тор дізнається, скільки потрібно сил, щоб стати справжнім героєм, коли самий небезпечний злочинець його світу направляє темні сили поглинути Землю.

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (1454) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews



Про фільм:
Колишній поліцейський Брайан О'Коннером разом з бувалим лихачів Домініком Торетто зовсім трохи захопилися життям поза законом. Після того, як Брайан і Міа Торетто звільнили Домініка, вони не ризикують довго затримуватися на одному місці, тому що є бажаною метою порядком незадоволених копів.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com