RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2 / Ha...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2 / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) BDRip 1080p

 

Назва: Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина II
Оригінальна назва: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Рік виходу: 2011
Жанр: Фентезі, драма,мелодрама, пригоди
Режисер: Девід Йетс
У ролях: Деніел Редкліфф, Руперт Грінт, Емма Уотсон, Рейф Файнс, Алан Рікман, Хелена Бонем Картер, Том Фелтон, Гарі Олдман, Майкл Гембон, Меггі Сміт

ПРО фільм: У грандіозній останній главі битва між добрими і злими силами світу чарівників переростає в загальну війну. Ставки ще ніколи не були так високі, а пошук притулку - настільки складний. І може бути саме Гаррі Поттеру доведеться пожертвувати всім у фінальному бою з Волан-де-Мортом. Чи здатний наш герой врятувати світ? І все закінчиться тут.



Випущено: Heyday Films, Moving Picture Company (MPC), Warner Bros. Pictures (США, Великобританія)
Тривалість: 02:10:26
Переклад: Дубляж, Оригінал

Реліз від: by FFmpeg

Параметри: BDRip 1080p [рип з Blu-Ray Remux 1080p]
Відео: x264, 1920x800 pix., 6396 Kbps, 0.174 bit/pix.
Аудіо 1: 48 Кгц, AC3, 3/2(L,C,R,l,r) + LFE ch, ~384.00 kbps avg / Дубляж
Аудіо 2: 48 kHz, DTS, 3/2(L,C,R,l,r) + LFE ch, ~1536.00 kbps avg / Оригінал
Субтитри: Російські, Англійські (full)

[spoiler="Скріншоти"]
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2 / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) BDRip 1080p або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2 / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) BDRip 1080p, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS