RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Гаррі Поттер та Дари смерті: Частина II / ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Гаррі Поттер та Дари смерті: Частина II / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) [HDRip]

 

Інформація про фільм
Назва: Гаррі Поттер та Дари смерті: Частина II
Оригінальна назва: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Рік виходу: 2011
Жанр: Бойовик, фентезі, пригоди, детектив
Режисер: Девід Йетс
У ролях: Деніел Редкліфф Руперт Грінт Емма Уотсон Рейф Файнс Алан Рікман Хелена Бонем Картер Том Фелтон Гарі Олдман Майкл Гембон Меггі Сміт

Про фільм:
«Все закінчиться»
У грандіозній останньому розділі битва між добрими і злими силами світу чарівників переростає в загальну війну. Ставки ще ніколи не були такі високі, а пошук притулку - настільки складний. І можливо саме Гаррі Поттеру доведеться пожертвувати всім у фінальному бої з Волан-де-Мортом. Чи здатний наш герой врятувати світ? І все закінчиться тут.



Випущено: США, Великобританія / Warner Bros., Heyday Films, Moving Picture Company, Warner Bros. Pictures
Тривалість: 2:10:26
Переклад: Російський професійний дубляж [ліцензія]

Файл
Формат: AVI
Якість: HDRip [Ріп з BDRip 720p]
Відео: 720x304; 23.976 fps; XviD; 1111 kb / s
Звук: AC3 Dolby Digital, 6 ch; 384 kb / s; 48 kHz


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Гаррі Поттер та Дари смерті: Частина II / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) [HDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Гаррі Поттер та Дари смерті: Частина II / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) [HDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS