RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Лорди Задзеркалля 2: Морфоформеры / Harry ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Лорди Задзеркалля 2: Морфоформеры / Harry Potter and the Order of the Phoenix, Kick Ass-(2011) DVDRip

 

Інформація про фільм
Назва: Лорди Задзеркалля 2: Морфоформеры
Оригінальна назва: Harry Potter and the Order of the Phoenix, Kick Ass-, Watchmen
Рік виходу: 2011
Жанр: Пародія, комедія, бойовик
Режисер: Гном Пасаран
У ролях: Деніел Редкліфф, Рейф Файнс, Майкл Гембон, Емма Уотсон, Руперт Грінт, Хлоя Грейс Моретц, Том Фелтон, Алан Рікман, Меттью Льюїс, Меггі Сміт, Крістіан Бейл

ПРО фільм:
Колишній Темний Лорд Алан Хаддлстоун, відроджений з волі нинішнього Темного Лорда Девіда Этерингтона, збирається йти по шляху добра і справедливості. Для боротьби з вселенським злом Алан збирає команду творців добра в супергеройских костюмах. Одягнувшись сам у маску супергероя, Алан видає злочинних кланів і спецслужбам ім'я чинного Темного Лорда - і на Девіда Этерингтона починається жорстока полювання з боку всіх, кого він переслідував протягом тисячі років. Втім, Этерингтону не вперше змагатися відразу з усім світом. Він і його морфоформеры - багатоликі, невловимі солдати-перевертні - напевно здолали би всіх супротивників. Але на шляху Этерингтона несподівано з'являється новий гравець - якась дівчинка без імені, без минулого і без крапля совісті, зате з похмурим і виконавчим напарником Громилові. І Темний Лорд Етерінгтон усвідомлює, що в боротьбі з такою величезною кількістю могутніх ворогів біда навіть йому, похмурому генію Третьої Епохи. А яку роль в цьому котлі пристрастей зіграє безпутний студент Тому Хант - дивіться самі!

Країна: США, Великобританія, Україна
Тривалість: 02:31:28
Переклад: Аматорський багатоголосий (альтернативний переклад студії "deBohpodast'")

Файл
Кодек: DivX
Якість: DVDRip
Відео: 720x304 (2.37:1), 24 fps, DivX Codec 6.8~1907 kbps avg, 0.36 біт/піксель
Звук: 44.100 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~224.00 kbps avg

Примітка автора роздачі:
Продовження епічної саги про супертеррористе (Дамблдор), благородній супергероя (Волдеморт) і звичайному студента (Поттер). В основі відеоряду фільм "Гарі Поттер і Орден Фенікса", "Гаррі Поттер і напівкровний Принц-", "Пипець". Для кращого въезжания в тему бажано переглянути першу частину - "Лорди Задзеркалля". У фільмі присутні нецензурні вирази.
Багатостраждальний проект, який нарешті доведений до кінця. Прем'єрні покази пройшли на ура! Тепер фільм дістався й до мережі. Приємного перегляду!

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Лорди Задзеркалля 2: Морфоформеры / Harry Potter and the Order of the Phoenix, Kick Ass-(2011) DVDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Лорди Задзеркалля 2: Морфоформеры / Harry Potter and the Order of the Phoenix, Kick Ass-(2011) DVDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS