RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Місто злодіїв / Місто / The Town (2010) BD...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Місто злодіїв / Місто / The Town (2010) BDRip

 


Жанр: Триллер , драма , кримінал
Рік: 2010
Країна: США
Режисер: Бен Аффлек
У ролях: Бен Аффлек, Ребекка Холл, Джон Хемм, Джеремі Реннер, Блейк Лайвлі, Оуен Бурк, Тітус Уеллівер, Піт Постлетуейт, Кріс Купер

Опис:
Дуг МакРей - один з них, але не варто «чесати всіх під одну гребінку». На відміну від більшості у Дуга був шанс на успіх, шанс на те, щоб не йти по кримінальному шляху свого батька. Однак замість цього він став фактичним лідером групи безжальних грабіжників банків, які пишаються тим, що беруть все, що хочуть, і виходять сухими з води. Єдина родина Дуга - його партнери по злочинному ремеслу, особливо Джем, який, незважаючи на всю свою непередбачуваність і дикий норов, найближче до того, що Дуг розуміє під словом «брат». Проте все змінилося після однієї справи, в ході якого Джем ненадовго захопив заручницю - банківського менеджера Клер Кісі. Коли грабіжники дізнаються, що дівчина живе в самому Чарльстоні, Джем починає нервувати і вирішує перевірити, як багато вона встигла помітити. Знаючи, на що здатний Джем, Дуг бере цю справу на себе. Він розшукує Клер, і та навіть не уявляє, що в їх «випадковою» зустрічі немає нічого випадкового і що цей чарівний незнайомець - один з тих людей, які тримали її життя в своїх руках всього кілька днів тому.

Відео: 720x304 (2.37:1), 23.976 fps, XviD build 63, 2054 kbps avg, 0.39 bit / pixel
Аудіо # 1: AC-3, 448 Кбіт / сек, 6 каналу (ів), 48,0 КГц [Любительське (одноголосе, закадровий)
Субтитри: Російські [danis92: повні (пізній і ранній переклад), Goblin: повні] (окремо на sendfile.su )
Озвучування: Любительське (одноголосе, закадровий)

[spoiler="Скріншоти"]
Місто злодіїв / Місто / The Town (2010) BDRip
Місто злодіїв / Місто / The Town (2010) BDRip

Місто злодіїв / Місто / The Town (2010) BDRip

Місто злодіїв / Місто / The Town (2010) BDRip

Місто злодіїв / Місто / The Town (2010) BDRip

Місто злодіїв / Місто / The Town (2010) BDRip

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Місто злодіїв / Місто / The Town (2010) BDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Місто злодіїв / Місто / The Town (2010) BDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS