RSS
 

FreeRelease » Файли » Вестерн» Тумстоун: Легенда дикого заходу / Tombston...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Тумстоун: Легенда дикого заходу / Tombstone (1993) BDRip

 


Оригінальна назва: Tombstone
Назва: Тумстоун: Легенда дикого заходу
Рік виходу: 1993
Країна: США
Жанр: Вестерн
Режисер: Джордж П. Косматос / George P. Cosmatos
У ролях: Курт Рассел / Kurt Russell /, Вел Кілмер / Val Kilmer /, Сем Елліотт / Sam Elliott /, Білл Пекстон / Bill Paxton /, Пауерс Бут / Powers Boothe /, Майкл Бьен / Michael Biehn /, Чарлтон Хестон / Charlton Heston /, Джейсон Прістлі / Jason Priestley /, Стівен Ленг / Stephen Lang /, Дана Ділейні / Dana Delany /, Джоанна Пакула / Joanna Pacula /, Майкл Рукер / Michael Rooker /, Біллі Боб Торнтон / Billy Bob Thornton / ...
Тривалість: 2:09:37
Переклад: Російський професійний переклад (П. Гланц, І. Корольова) + Оригінальна доріжка
Субтитри: Російські, Англійські

Про фільм: 1871 рік. У США закінчилася громадянська війна. Фермери, грабіжники, золотошукачі, убивці, злодії - всі відправилися на пошуки станів. Нам розкажуть легенду про Шерифі Ербі, який відмовився від своєї роботи, щоб почати нормальне життя зі своєю родиною. Його друг Док Холлідей, південець і гравець, теж вирішив зажити нормальним життям.
У місті Тумстоун знайшли родовище срібла, почалася срібна лихоманка. Там і вирішили вони осісти. Але в той же час там же організувалася жорстока і величезна банда вбивць.

Формат: AVI
Якість: BDRip
Відео: 720 x 304 (2.37:1), 23.976 fps, XviD, build 63 ~ 1633 kbps avg, 0.31 bit / pixel
Звук: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3 / 2 (L, C, R, l, r) + LFE ch, ~ 384.00 kbps

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Тумстоун: Легенда дикого заходу / Tombstone (1993) BDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Тумстоун: Легенда дикого заходу / Tombstone (1993) BDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS