RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Oddworld: Stranger's Wrath (2010) PC &...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Oddworld: Stranger's Wrath (2010) PC | Lossless RePack

 



Інформація
Рік виходу: 2010 р
Жанр: Action , 3D , 1-3rd Person
Розробник: Oddworld Inhabitants
Видавництво: Just Add Water
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Англійська
Тип видання: Repack
Таблeтка: вшита

Системні вимоги:
- Операційна система: Windows XP / Vista / 7
- Процесор: 2.33 ГГц
- Оперативна пам'ять: 512 мб
- Відеокарта: 256 Mб
- Місце на жорсткому диску: 2 Гб

Опис:
Ця гра являє собою 3D Action в світі "Oddworld" і має мало спільного з трьома попередниками. У цій грі ви будете грати за "незнайомця", справжнього мисливця за головами, який шукає бандитів за грошові винагороди. Тут реалізована спеціальна "жива" система озброєння, де в якості патронів використовуються різні дрібні звірятка. Ці "патрони" мають можливість модернізації, що дозволяє наносити противнику більших збитків (наприклад, скажені фаззли гризуть сильніше, а шукають буммиші мають додатковий заряд вибухівки та подібні самонавідних ракет по поведінці). Усього в грі можна використовувати 9 видів патронів (8 арбалетних видів + снайпер-оси, що заряджаються в бінокль). Вас чекають захоплюючі перестрілки і красиві місця казкового світу. Ви самі вибираєте собі "замовлення" (бандита, якого треба взяти живим або мертвим, за живих дають більше бабла) і можете говорити з місцевим населенням, щоб зібрати інформацію, необхідну для проходження місії.

[spoiler="Скріншоти"]
Oddworld: Stranger's Wrath (2010) PC | Lossless RePack
Oddworld: Stranger's Wrath (2010) PC | Lossless RePack

Oddworld: Stranger's Wrath (2010) PC | Lossless RePack

Oddworld: Stranger's Wrath (2010) PC | Lossless RePack

Oddworld: Stranger's Wrath (2010) PC | Lossless RePack
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Oddworld: Stranger's Wrath (2010) PC | Lossless RePack або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Oddworld: Stranger's Wrath (2010) PC | Lossless RePack, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS