RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Опір / Return to the Hiding Place (2011) D...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Опір / Return to the Hiding Place (2011) DVDRip

 


Інформація про фільм
Назва: Опір
Оригінальна назва: Return to the Hiding Place
Рік виходу: 2011
Жанр: Триллер , драма , військовий , історія
Режисер: Пітер С. Спенсер
У ролях: Джон Ріс-Девіс, Мімі Сагадін, Крейг Роберт Янг, Девід Дженкінс, Рейчел Спенсер, Хьюїт Сьюзі, Брек Джоанн Стюарт, Гарі Мур, Луї Лоулесс

Про фільм:
Молодий учасник Опору стає свідком звірств по відношенню до євреїв, і втягується в мережу шпигунства і таємної діяльності. Він разом із групою студентів-фізиків і журналістом Хансом Полі починає полювання на солдатів гестапо використовуючи підземні тунелі. Опір - вибуховий трилер про події Другої Світової війни, який буде тримати вас у напрузі протягом усього фільму.

Країна: США
Тривалість: 2:03:53
Переклад: Любительський (одноголосий)

Файл
Кодек: XviD
Якість: DVDRip
Відео: 640x352, 1118 кб / с
Звук: AC3, 6 ch, 448 кб / с

[spoiler="Скріншоти"]
Опір / Return to the Hiding Place (2011) DVDRip
Опір / Return to the Hiding Place (2011) DVDRip

Опір / Return to the Hiding Place (2011) DVDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Опір / Return to the Hiding Place (2011) DVDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Опір / Return to the Hiding Place (2011) DVDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS