RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Підстава / Setup (2011) BDRip-AVC...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Підстава / Setup (2011) BDRip-AVC

 

Інформація про фільм
Назва: Підстава
Оригінальна назва: Setup
Рік випуску: 2011
Жанр: бойовик, драма, кримінал
Випущено:
Режисер: Майк Гюнтер
У ролях: Фіфті Сент, Брюс Уїлліс, Райан Філіп, Дженна Діва, Джеймс Римар, Ренді Кутюр, Уїлл Юн, Шон Тоуб, Джей Карнс, Сьюзі Абромейт

ПРО фільм: Кращі друзі Соні, Вінсент і Дейв разом виросли на бандитських вулицях і заробляють на життя розбоєм. Втомившись від такого життя, вони вирішують покінчити зі злочинами, коли завершать останнє кримінальну справу. Проте один з них вирішив припинити злочинний шлях двох інших в повному розумінні слова. Після вдалого, але кривавого викрадення діамантів Вінсент стріляє в своїх товаришів і кидає їх вмирати. Дейв гине на місці, а Соні чудом залишається живий. Тепер у нього одна мета - помститися зрадникові.



Тривалість: 01:24:54
Переклад: Дубльований (Ліцензія R5)

Файл
Контейнер: .mkv
Якість: BDRip
Відео: MPEG-4 AVC, 1556 Кбіт/с, 1152x480, 23.976 fps
Аудіо: Російська (AC3, 6 ch, 384 Кбіт/c, 48,0 КГц), англійська (AC3, 2 ch, 192 Кбіт/c, 48,0 КГц)
Субтитри: українські, Російські, англійські

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Підстава / Setup (2011) BDRip-AVC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Підстава / Setup (2011) BDRip-AVC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS