RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Відвези мене додому / Take Me Home Tonight...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Відвези мене додому / Take Me Home Tonight (2011) BDRip-AVC

 

Інформація про фільм
Назва: Відвези мене додому
Оригінальна назва: Take Me Home Tonight
Рік виходу: 2011
Жанр: Драма, комедія
Режисер: Майкл Даус
У ролях: Тофер Грейс, Ганна Феріс, Ден Фоглер, Тереза Палмер, Кріс Претт, Майкл Бьен, Джини Хекетт, Люсі Панч, Мішель Трахтенберг, Деметри Мартін

ПРО фільм:
Фільм оповідає про пригоди випускника коледжу Мета Франкліна, його сестри і кращого друга. Вони вже зовсім дорослі, але ніяк не можуть знайти своє місце в житті. Життя головного героя також ускладнюється тим, що він намагається добитися уваги дівчини своєї мрії, однак при знайомстві Мет набрехав їй, що працює в Голдман Сакс - найбільшому комерційному банку. Одного разу долі всіх героїв історії круто зміняться під час дикої вечірки!






Країна: США, Німеччина
Студія: Imagine Entertainment Relativity Media Негідник
Тривалість: 01:37:17
Переклад: Дубльований [ліцензія]

Файл
Кодек: H.264
Якість: BDRip-AVC (Blu-ray Remux (1080p))
Відео: MPEG-4 AVC, 1495 Кбіт/с, 1024x432
Звук: Російська (AC3, 6 ch, 384 Кбіт/с - ДБ), англійська (AC3, 6 ch, 256 Кбіт/с)
Субтитри: Англійські

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Відвези мене додому / Take Me Home Tonight (2011) BDRip-AVC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Відвези мене додому / Take Me Home Tonight (2011) BDRip-AVC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS