RSS
 

FreeRelease » Файли » Жахи» Повсталий з пекла: Одкровення / Hellraiser...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Повсталий з пекла: Одкровення / Hellraiser: Revelations (2011) HDRip

 

Інформація про фільм
Назва: Повсталий з пекла: Одкровення
Оригінальна назва: Hellraiser: Revelations
Рік випуску: 2011
Жанр: Жахи
Режисер: Віктор Гарсія
У ролях: Ден Буран, Стівен Бренд, Нік Эверсман, Джолін Андерсен, Стефан Сміт Коллінз, Трэйси Харріс, Джей Гіллеспі, Себастьєн Робертс, Сэнни Ван Хетерен, Адель Марі Руїс

ПРО фільм: Пинхэд повертається. Двоє подорожуючих друзів Стів і Ніко знаходять у Мексиці коробку-пазл. Ніко пропонує Стівену відкрити коробку і той виявляється у владі Пинхэда. Рідні Стівена всіма силами будуть намагатися повернути його назад в світ живих. Ніко, який, виявляється, іншому тільки прикидався, насправді не так простий і має свої інтереси на Стіва, на коробку і навіть на Пинхэда.



Випущено: США, Puzzlebox Films
Тривалість: 01:15:08
Переклад: Любительский (одноголосый) ssvss

Файл
Тип: AVI(XviD)
Якість: HDRip [Рип з BDRip 720p]
Відео: 2160 kb/s, 720x400
Аудіо: AC3, 448 кб/с (6 ch)

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Повсталий з пекла: Одкровення / Hellraiser: Revelations (2011) HDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Повсталий з пекла: Одкровення / Hellraiser: Revelations (2011) HDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS