RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Роботрополіс / Robotropolis (2011) DVDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Роботрополіс / Robotropolis (2011) DVDRip

 


Інформація про фільм
Назва: Роботрополіс
Оригінальна назва: Robotropolis
Рік виходу: 2011
Жанр: фантастика , бойовик , пригоди
Режисер: Крістофер Хаттон
У ролях: Зої Нейлор, Грем Сіблі, Едвард Тоу, Лані Джон тупу, Джордан Лі Ху, Карина Сіндіціх, Тоня Корнеліссе, Ремеш Панікер

Про фільм: Фільм роботоутопія Крістофера Хеттон про прекрасне майбутнє, в якому роботи стали звичною справою для людей, яка взяла на своїх залізних помічників частину обов'язків. І роботи, начебто, не протестували до тих пір, поки одного разу не стали всім складом відкручувати своїм творцям голови і насаджувати кишки на тин.

Країна: США, Сінгапур, Bleiberg Entertainment
Тривалість: 1:20:50
Переклад: Любительський (одноголосий)

Файл
Кодек: XviD
Якість: DVDRip
Відео: 942 kb / s, 640х352
Звук: MP3, 256 kb / s (2 ch)

[spoiler="Скріншоти"]
Роботрополіс / Robotropolis (2011) DVDRip
Роботрополіс / Robotropolis (2011) DVDRip

Роботрополіс / Robotropolis (2011) DVDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Роботрополіс / Robotropolis (2011) DVDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Роботрополіс / Robotropolis (2011) DVDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS