RSS
 

FreeRelease » Файли » RPG» The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) PC ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) PC | RePack

 

Рік випуску: 2011
Жанр: RPG, 3D, 1st Person, 3rd Person
Розробник: Bethesda Game Studios
Видавництво: Софтклаб
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Вшита (Razor1911)




Системні вимоги:
√ Операційна система: Windows XP, Vista, 7
√ Процесор: Intel Core 2 Duo 2.4 ГГц / AMD X2 4200+
√ Оперативна пам'ять: 2 ГБ (XP) / 3 Гб (Vista / 7)
√ Відеокарта: Nvidia Geforce 8800 або Radeon HD 3850
√ Звукова карта: Сумісна з DirectX 9.0c
√ Вільне місце на жорсткому диску: 6 Гб




Опис:
The Elder Scrolls V: Skyrim оповідає про майбутнє Тамриэля. Після вбивства короля Скайрима імперія опинилася на межі катастрофи. Навколо потенційних претендентів на престол згуртувалися нові союзи і розгорівся конфлікт. Але долі було цього мало, і незабаром, як і передбачали Стародавні Сувої, у світ повернулося майже забуте зло - жорстокі і нещадні дракони. Тепер майбутнє Скайрима в руках драконорожденного - людини, якого в жилах тече кров легендарних чудовиськ.

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

[spoiler="Особливості гри"] Створіть унікального персонажа і робіть у чарівному світі все, що вам заманеться. Skyrim увібрала в себе всі фірмові особливості серії The Elder Scrolls: свободу вибору, можливість самому написати історію Тамриэля і пережити незабутню пригоду.
Skyrim розроблена на новому ігровому движку, що дозволило творцям втілити цілісний світ, в якій знайшлося місце і скелястих горах, і гучним містам, і родючих полів, і древнім підземеллям.
Виберіть те, що підійде саме вам, із сотень видів зброї, заклинань і здібностей.
Змагайтеся з чудовиськами, які загрожують земель Тамриэля. Зігравши роль драконорожденного, пізнайте секрети героїв старовини і знайдіть їх силу. [/spoiler]

[spoiler="Особливості Repack"] Нічого не вирізано;
Нічого не пеекодовано;
Вшито Update 1 (v 1.1.21.0);
Повністю російський Launcher; [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) PC | RePack або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) PC | RePack, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS