RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Universal Combat: Бій за Галактику (2007) ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Universal Combat: Бій за Галактику (2007) PC

 



Дата виходу: 6 листопада 2007
Жанр: Action (Shooter) , Racing (Futuristic) , Simulator (Futuristic veh. / Space) , 3D , 1st Person , 3rd Person
Розробник: 3000AD
Видавництво: Руссобит-М
Платформа: PC
Мова озвучення: російська
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російська
Таблетка: Не потрібно

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft ® Windows ® 98/ME/2000/XP,
Процесор: Pentium IV 2.0 Ггц,
Оперативна пам'ять: 256 МБ RAM,
Відеокарта: 64 MB AG

Опис: Футуристичний бойовий симулятор "Universal Combat: Бій за Галактику" має всі шанси стати справжньою революцією для любителів віртуально досліджувати простори Всесвіту. Вас чекають величезний ігровий світ, сотні видів зоряних кораблів, їх бойове оснащення і, звичайно, безліч найрізноманітніших завдань. Розробник гри - відомий Дерек Смарт, - вирішив нарешті виправдати очікування ігрових журналістів і шанувальників, явивши світові абсолютно досконалий симулятор воєн далекого майбутнього. Проект вдався, давши, нарешті, можливість виправити всі прикрі недогляди, якими грішили попередні ігри серії. Шкода тільки, що це прощальний подарунок шанувальникам від визнаного майстра жанру.
У грі присутні всі види озброєння XXX століття - від лазерної гвинтівки до гігантських космічних лінкорів. Ви зможете пройти важким шляхом пірата, приміряти форму десантника галактичного флоту або зайнятися скромним ремеслом контрабандиста. У жорстокій війні міжрасової вам належить побудувати власну долю, зайняти своє місце в сутичці за владу між людством і мешканцями інших планет. На початку гри у вас буде лише утле суденце і віра в велике майбутнє. Але пройде зовсім небагато часу за земними мірками, і ви зможете надіти адміральські еполети ... або підете в останній дрейф серед уламків будинку, що вибухнув міжпланетного крейсера!

Особливості гри:
Величезний ігровий світ - відчуй безмежність Всесвіту.
Створіть свій власний сюжет пригод по далеких світах!
Повний ефект присутності, надзвичайна атмосфера.
До ваших послуг космічні кораблі, танки, роботи та інші бойові машини.
Кар'єрна драбина: почавши з курсантських нашивок, закінчи адміральськими еполетами.
Неповторне музичний супровід.

[spoiler="Скріншоти"]
Universal Combat: Бій за Галактику (2007) PC
Universal Combat: Бій за Галактику (2007) PC

Universal Combat: Бій за Галактику (2007) PC

Universal Combat: Бій за Галактику (2007) PC
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Universal Combat: Бій за Галактику (2007) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Universal Combat: Бій за Галактику (2007) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS