RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Один день / One Day (2011) BDRip 720p...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Один день / One Day (2011) BDRip 720p

 

Інформація про фільм
Назва: Один день
Оригінальна назва: One Day
Рік виходу: 2011
Жанр: драма, мелодрама
Режисер: Лоне Шерфіг
У ролях: Енн Хетеуей, Джим Стерджес, Тому Мисон, Джоді Уіттакер, Тім Кі, Рейф Сполл, Жозефін Де Ла Бумі, Патришия Кларксон, Кен Стотт, Хейда Рід

ПРО фільм:
Емма - романтична, гостра на язик і хоче змінити світ краще. Декстер - плейбой, улюбленець долі і хоче, щоб світ належав йому. Вперше Ем і Декс зустрілися 15 липня на випускному в коледжі і провели разом тільки один день. А потім прийшла ніч, і вони вирішили залишитися друзями. Вони будуть зустрічатися в той же день через рік, через два. Але скільки років має пройти, щоб вони повірили в свою любов і зрозуміли, як багато значить для них цей ОДИН ДЕНЬ?




Країна: США, Великобританія
Тривалість: 01:47:13
Переклад: Дубльований

Файл
Кодек: H.264
Якість: BDRip720p
Відео: English, 4749 Кбіт/сек, 1280*544 (2,35:1), у 24,000 кадр/сек, AVC (High@L4.1)
Звук:
Russian, 640 Кбіт/сек, 48,0 КГц, 16 біт, 6 канала(ов), AC-3 / DUB
Ukrainian, 448 Кбіт/сек, 48,0 КГц, 16 біт, 6 канала(ов), AC-3 / MVO

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Один день / One Day (2011) BDRip 720p або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Один день / One Day (2011) BDRip 720p, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS