RSS
 

FreeRelease » Файли » Жахи» П'ятниця 13-е / Friday the 13th (2009)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


П'ятниця 13-е / Friday the 13th (2009) BDRip 720p

 

Інформація про фільм

Назва: П'ятниця 13-е
Оригінальна назва: Friday the 13th
Рік виходу: 2009
Жанр: Жахи
Режисер: Маркус Ніспел
В ролях: Джаред Падалекі, Даніель Панабейкер, Аманда Ріджетті, Тревіс Ван Вінкль, Дерек Мірс, Аарон Йоо, Арлен Ескарпета, Джуліанна Гуілл

Сюжет фільму: Молоді друзі Уїтні, Майк, Річі, Аманда і Уейд заблукали в лісах біля покинутого табору «Кришталеве озеро». Коли їх цікавість узяла верх, вони вирішили відвідати те місце, де колись мешкав вбивця-психопат. Тим часом Трент запрошує друзів: Джену, Верії, Чеві, Челсі, Лоуренса і Нолана в його хатину, розташовану біля озера, на уікенд, повний сексу, випивки і наркотиків. Проте їх забавний уікенд, мабуть, скоро переросте в кошмар після того, як самотній мандрівник Клей починає пошуки своєї зниклої сестри Уїтні, і молоді тінейджери незабаром виявляються віч-на-віч зі злом, заново народженим, неймовірним, і вдосконаленим, його ім'я Джейсон Вурхиз !

Тривалість: 1:37:14
Переклад: Дубльований
Випущено: New Line Cinema США

Файл
Якість: BDRip [720p]
Відео: 1280x528, 2768 Кбіт / сек, 24.000 кадр / сек, AVC, x264, 2.40:1, 0.167 Біт / [Пікселі * Кадри], 2pass
Аудіо: AC-3, 448 Кбіт / сек, 6 каналу (ів), 48,0 КГц
Розмір: 2,18 ГБ
[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру П'ятниця 13-е / Friday the 13th (2009) BDRip 720p або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу П'ятниця 13-е / Friday the 13th (2009) BDRip 720p, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS