RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Велика справа / The Big Hit (1998) BDRip 7...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Велика справа / The Big Hit (1998) BDRip 720p

 


Інформація про фільм

Назва: Велика справа
Оригінальна назва: The Big Hit
Рік виходу: 1998
Жанр: Бойовик, трилер, комедія, кримінал
Режисер: Кірк Вонг
У ролях: Марк Уолберг, Лу Дайемонд Філліпс, Крістіна Епплгейт, Ейвері Брукс, Букем Вудбайн, Антоніо Сабато мол., Чайна Чоу, Лейні Казан, Елліот Гулд, Саб Сімоно, Робін Данн, Ліла Рошон, Денні Сміт, Джошуа Пііс, Девід Ашер , Джеррі Мендічіно, Джон Стоунхем, Ніколя Джонс, Алекса Гілмор, Джон Стокер, Денні Ліма, Морган Фріман, Роберт Ханна, Терренс Бейкер, Метт Бірман, Лейтон Моррісон

Про фільм: Професійний вбивця Мел і його побратими по зброї працюють без вихідних. Чергова справа, на перший погляд, здається легким і немудрим. Вони викрадають дочку багатого промисловця, не підозрюючи, що дівчина - хрещениця їх могутнього боса. У довершенні всього, доля посилає Мелу останнє вирішальне випробування; в той момент, коли справи йдуть з рук геть погано, він закохується у власну жертву.



Країна: США
Студія: Amen Ra Films
Тривалість: 1:31:23
Переклад: Дубльований

Файл
Кодек: H.264
Якість: BDRip720p
Відео: English, 5889 Кбіт / сек, 1280 * 688 (1,860), в 23,976 кадр / сек, AVC (High@L4.1)
Звук:
Russian, 640 Кбіт / сек, 48,0 КГц, 16 біт, 6 каналу (ів), AC-3
English, 320 Кбіт / сек, 48,0 КГц, 16 біт, 6 каналу (ів), AC-3
Субтитри: немає


[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Велика справа / The Big Hit (1998) BDRip 720p або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Велика справа / The Big Hit (1998) BDRip 720p, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS