RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Поезія / Poetry / Shi (2010) BDRip720p Ліц...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Поезія / Poetry / Shi (2010) BDRip720p Ліцензія

 

Інформація про фільм
Назва: Поезія
Оригінальна назва: Poetry / Shi
Рік виходу: 2010
Жанр: драма
Режисер: Лі Чан Дон
У ролях: Йонг Хі Юн, Хіра Кім, Так Віт, Ан Не Сан, Кім Ен Тхек

ПРО фільм:
У маленькому місті провінції Кенгідо, де протікає річка Хан, живе Миджа зі своїм онуком-школярем. Ексцентрична і цікава жінка дуже любить піклуватися про свою зовнішність і носить капелюхи, розписані квітами, і яскравий одяг. Випадково вона потрапляє на курси навчання віршування в місцевому будинку культури. Вперше в житті Миджа пише вірші. Вона шукає красу в своєму звичайному оточенні, на яке ніколи не звертала уваги. Їй здається, що вона нарешті помітила те, що раніше просто бачила, і приходить у захват. Однак несподівані події примушують жінку усвідомити, що життя не так прекрасна, як їй було.




Країна: Південна Корея
Студія: Pine House Film
Тривалість: 02:19:21
Переклад: Професійний (багатоголосий закадровий) Ліцензія R5 "Містерія Звуку"

Файл
Кодек: H.264
Якість: BDRip720p
Відео: English, 4043 Кбіт/сек, 1280*688 (1,860), в 23,976 кадр/сек, AVC (High@L4.1)
Звук: Russian, 224 Кбит/сек, 48,0 КГц, 16 біт, 2 канала(ов), AC-3
Субтитри: Російські , англійські - SRT

[spoiler="Скріншоти"]
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Поезія / Poetry / Shi (2010) BDRip720p Ліцензія або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Поезія / Poetry / Shi (2010) BDRip720p Ліцензія, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS