RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Рок-н-рольщик / RocknRolla (2008) BDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Рок-н-рольщик / RocknRolla (2008) BDRip

 


Інформація про фільм
Назва: Рок-н-рольщик
Оригінальна назва: RocknRolla
Рік виходу: 2008
Жанр: бойовик , трилер , кримінал
Режисер: Гай Річі
У ролях: Джерард Батлер, Том Вілкінсон, Тенді Ньютон, Марк Стронг, Ідріс Ельба, Том Харді, Тобі Кеббелл, Джеремі Півен, Лудакріс, Джимі Мистри, Метт Кінг, Джофф Белл, Драган Мічановіч, Майкл Райан, НОНС аноз, Джемма Артертон, Девід Барк-Джоунс, Девід Леон, Бронсон Уебб, Джеймі Кемпбелл Бауер, Джонні Харріс, Тіффані Мулрон

Про фільм:
Фільм занурить вас в небезпечний світ корупції і життя кримінальних покидьків сучасного Лондона, де нерухомість потіснила такого значного лідера торговельного ринку, як наркотики, а найактивнішими підприємцями стали злочинні угруповання. Але кожному, хто захоче провертати там свої справи, будь то дрібна сошка Раз-два або російський тіньової мільярдер Юрій Омовіч, доведеться спочатку домовитися з одним і тим же людиною - Ленні Коулом.

Російський бандит провертає хитру земельну операцію, залишаючи буквально на поверхні мільйони доларів, які нібито може прийти і забрати хто завгодно. Природно, вся організована злочинність Лондона негайно починає ганятися за цими грошима, підставляючи і вбиваючи один одного.

Країна: США, Велика Британія
Студія: Dark Castle Entertainment, Toff Guy Films
Тривалість: 1:54:19
Переклад: Професійний (дубльований)

Файл
Кодек: MKV, H.264
Якість: BDRip-AVC
Відео: 1280x536 (2.35) 23.976 fps, x264, ~ 1307 Kbps avg
Звук: 48 kHz, AC3, 3 / 2 (L, C, R, l, r) + LFE ch, ~ 384.00 kbps avg

[spoiler="Скріншоти"]
Рок-н-рольщик / RocknRolla (2008) BDRip
Рок-н-рольщик / RocknRolla (2008) BDRip

Рок-н-рольщик / RocknRolla (2008) BDRip


[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Рок-н-рольщик / RocknRolla (2008) BDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Рок-н-рольщик / RocknRolla (2008) BDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS