RSS
 

FreeRelease » Файли » Програми та утиліти.» Vipiko. Телепрограма (2010) PC...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Vipiko. Телепрограма (2010) PC

 


Назва: ВІПІКО. Телепрограма
Тип видання: Ліцензія
Призначення: Телепрограма
Розробник: Адреса офіційного сайту: http://www.vipiko.tv
Рік: 2010
Платформа: Системні вимоги: Windows 2000/XP/Vista/7
Версія: Остання Версія програми: 1.10

Мова інтерфейсу: Російський
Пігулка: не потрібен

Системні вимоги: наявність інтернету

Інструкція по установці: Авторська роздача. У цій роздачі міститься телепрограма для безкоштовних користувачів на весь тиждень. Даний файл не можна знайти на сайті проекту. Оновлення роздачі кожну п'ятницю. У файлі час передач за Грінвічем (-3 години від Москви). Як налаштувати час "по себе": у верхньому меню: "Дані" -> "Менеджер", закладка "Канали", виберіть потрібну групу, виберіть потрібні канали в групі, натисніть на кнопку "Час зазначених каналів" (у вигляді земної кулі) , далі кнопка "Зберегти". Також можна використовувати у верхньому меню: "Дані" -> "Майстер установок" (клавіша F1), пункт "Зміщення часу передач".
А як на мене, то час, начебто, автоматом виставляється

Опис:
ТБ програма для 284 російських і зарубіжних каналів, сітка мовлення для 6 радіостанцій. Для 215 каналів: анонси художніх фільмів, зміст телесеріалів і мультсеріалів, опис передач і малюнки для всіх них. Використовуючи це Windows-додаток можливо завжди отримувати актуальну сітку мовлення телеканалів та радіостанцій. Зміст фільмів, серіалів, передач і малюнки до них. Інформація про те, коли на тижня передача буде ще в ефірі і скільки разів. Оновлення (отримання) каналів пакетами для конкретних телеоператорів та Регіонів (більше 1000 пакетів). Автоматичне оновлення і видалення старої телепрограми. Вибір каналів по групах. Створення своїх груп. Установка свого часу зміщення передач (до хвилин). Додавання свого опису для кожного каналу. Одним кліком миші відмітка передачі як улюблена або не кохана, виділення передач маркером. Установка оповіщень (будильник) на потрібні передачі. Різні варіанти відображення оповіщень (у вікні, OSD, в треї, звук, запуск зовнішнього додатку). Робота з кількома моніторами. Фільтр передач за типами і підтипів. Створення своїх груп типів. Рейтинг передач, каналів, пакетів. Друк телепрограми в кольоровому або чорно-білому режимах. Оновлення можливо через Інтернет з єдиного сайту, або через файл спеціального формату.

[spoiler="Скріншоти"]
Vipiko. Телепрограма (2010) PC
Vipiko. Телепрограма (2010) PC
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Vipiko. Телепрограма (2010) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Vipiko. Телепрограма (2010) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS