RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Замерзлий світ / 2012: Ice Age (2011) HDRi...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Замерзлий світ / 2012: Ice Age (2011) HDRip / Ліцензія

 

Інформація про фільм
Назва: 2012: Льодовиковий період
Оригінальна назва: 2012: Ice Age
Рік виходу: 2011
Жанр: фантастика, бойовик
Режисер: Тревіс Форт
У ролях: Патрік Лабьорто, Джулі МакКалло, Нік Афанасьєв, Кеті Уілсон, Кайл Морріс, Джералд Уебб, Тед Монте, Джессі Дэйли, Шон Кору

ПРО фільм: Коли один з вулканів Ісландії вивергається льодом, і цей лід прямує в бік Північної Америки, сім'ї намагаються уникнути насувається льодовикового періоду.



Країна: США, Global Asylum
Тривалість: 01:31:33
Озвучування: Професійний (багатоголосий, закадрове) [Ліцензія]

Файл
Розмір: AVI (XviD)
Параметри: HDRip [Рип з BDRip 1080p]
Відео: 1747 kb/s, 720x400
Аудіо: AC3, 384 kb/s (6 ch)


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Замерзлий світ / 2012: Ice Age (2011) HDRip / Ліцензія або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Замерзлий світ / 2012: Ice Age (2011) HDRip / Ліцензія, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS