RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для консолей [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Категорії

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
30
квіт.

2010 р.

Переглядів: (822) | Коментарі: (0) | 10.04.30
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/DeadtoRightsRetribution.jpg

Рік випуску:
2010
Жанр: Action> Shooter> Third-Person> Modern
Розробник: Volatile Games
Видавництво: Namco Bandai Games America
Платформа: Xbox 360
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme Compatible
Мова інтерфейсу:
Тип перекладу: Немає

Опис: У Dead to Rights: Retribution вам знову доведеться відчути себе в ролі детектива Джека. Але цього разу гра є пріквелом, а не продовження і саме в ній нами хочуть розповісти, як зустрілися головні герої гри. Dead to Rights: Retribution перша гра з серії для Xbox 360, стане драматичнішою, але не втратить лиску, вас все ще чекають запаморочливі перестрілки і бійки

Вт
27
квіт.

2010 р.

Переглядів: (1129) | Коментарі: (0) | 10.04.27
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/FIFAWorldCup2010_outhAfricaXBOX360.jpg

Рік випуску: 2010
Жанр: Sport
Розробник: Electronic Arts
Видавництво: EA Sports
Прошивка: ixtreme Compatible (6-та хвиля)
Мова інтерфейсу:
Тип переведення: Немає

Опис: EA Sports™ представляє єдину офіційно ліцензовану відеогру, присвячену чемпіонату світу по футболу 2010 FIFA World Cup South Africa™. Чемпіонат Світу по футболу є найкрупнішою подією року, тому передбачати успіх цієї гри настільки ж просто як і майбутніх президентів деяких країн.

Нд
25
квіт.

2010 р.

Переглядів: (784) | Коментарі: (0) | 10.04.25
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Cavia
Видавництво: Square Enix
Регіон: PAL, NTSC-U
Прошивка: iXtreme Compatible (6-а хвиля)
Мова інтерфейсу: RUS
Тип перекладу: Текст

Опис:
Світ без радості. Світ, вражений хворобою. Світ людської злоби і диявольського відчаю. Залиш надію, бо вона зникла в пелені хаосу. Схилившись перед демонами, бо гряде їх царство. Але герої здатні відшукати свій шлях до порятунку. І якщо для цього знадобиться влаштувати криваву лазню ... Хай буде так!

Епохальний, неймовірно запеклий і в міру похмурий слешер NIER порадує всіх шанувальників жанру. Ця гра поєднує елементи, які вже підкорили серця мільйонів фанатів - люті битви з ордами незвичайних ворогів, динамічний сюжет у стилі кращих японських рольових ігор і пишність навколишнього всесвіту, яке вже стало візитною карткою компанії Square Enix. Диявол може продовжувати плакати. Настала нова епоха, і NIER готовий зайняти перше місце на небозводі кращих екшенів останнього часу.

Пт
09
квіт.

2010 р.

Переглядів: (797) | Коментарі: (0) | 10.04.09
Автор: allgamenews

   

Рік випуску: 2010
Жанр: Action Adventure> Modern
Розробник: Ubisoft Montreal
Видавництво: Ubisoft Entertainment
Рейтинг: Mature
Платформа: Xbox 360
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme Compatible (4/5/6-а хвиля)
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: Нема

Опис:
Splinter Cell: Conviction починається з того, що Сем Фішер йде з третього ешелону, не дивлячись на погрози з боку свого начальства. І під час розслідування смерті своєї дочки, Сари Фішер (яка загинула в результаті аварії з вини п'яного водія за часів Подвійного Агента), Сем дізнається, що смерть його дочки була не випадковою і тепер він разом з Вікто Костером, колишнім «морським котиком» і давнім своїм другом, будуть вести полювання на Андрія Кобіна, торговця зброєю, який за припущеннями Сема, вбив його дочку.

Пт
12
бер.

2010 р.

Переглядів: (782) | Коментарі: (0) | 10.03.12
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: 4a Games
Видавництво: THQ
Регіон: PAL
Тип видання: ліцензія
Прошивка: ixtreme 4-а хвиля (ixtreme 1.61 ==> під ixtreme 1.2-1.6 треба патчити!)
Мова інтерфейсу: Російський
Тип перекладу: немає

Атмосферний шутер від першої особи, створений по мотивах бестселера Дмитра Глуховського. Гра «Метро 2033», події якої розгортаються в зруйнованій підземці постапокаліптичної Москви, - це гнітюча історія важкого виживання, де доля людства знаходиться у ваших руках.

Ви - Артем, звичайний москвич, народжений ще до світового апокаліпсису, але що виріс під землею. Ніколи до цього він не покидав меж своїй, рідній йому станції Метро,  але доля вирішила по-своєму. Тепер він вимушений виконати місію всього свого життя: пробратися в центр московського Метрополітену і попередити залишки людського суспільства про прийдешню небезпеку, або померти в дорозі.

Пт
12
лют.

2010 р.

Переглядів: (804) | Коментарі: (0) | 10.02.12
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/Aliens_vs-Predator_Xbox360.jpg

Рік випуску:  2010
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Rebellion
Видавництво: SEGA
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme (4-а хвиля)
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейса:
Мова озвучки:

Опис: Завязка сюжету залишається стандартною, що не знижує якість нової гри: на покинутій планеті BG-386 організована колонія людей. Гірські надра розробляються шахтарями у пошуках корисних мінералів. Раптово на глибині декількох кілометрів була знайдена величезна піраміда в стилі цивілізації, що давно пішла, Майя, усередині якої причаїлася страшна смерть: кокони чужих. Декілька нещастних гірників дали життя цій загрозі, що заснула. Для наведення ладу в секторі BG-386 терміново був направлений взвод космічного елітного десанта. В цей же час на орбіті гірської колонії, далеко від сенсорів і людських очей з'явився корабель хижаків, охочих довести перевагу своєї раси над Чужими.Пограти дадуть за всіх – передбачені окремі кампанії за людей, Чужих і хижаків.
Чужі
швидкі, спритні, уміють дертися по стінах і плюватися кислотою, проте великим запасом життєвої енергії обділені.
Хижаки – нашпиговані по саме не хочу різними девайсамі і зброєю для полювання. Гомосапієнси, на жаль, самий ранимий зі всіх видів – їм в руки видані ліхтарики, бронекостюми і автомати.


Пт
05
лют.

2010 р.

Переглядів: (1238) | Коментарі: (0) | 10.02.05
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/Bioshok_2_XBOX360.png


Рік випуску: 2010
Жанр: Action
Розробник: 2K Australia, 2K Marin, Digital Extremes
Видавництво: 2K Games
Платформа: Xbox 360
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme Compatible (4-а хвиля)
Мова інтерфейсу:
Тип перекладу: Немає

Опис:
Після того, як Джек вивів всіх «маленьких сестричок» із зруйнованого Захоплення, життя в місті майже закінчилося. Події гри розгортаються через десять років після сюжету оригіналу. Загибле місто тепер населяють тільки остаточно помішані від жадання адама сплайсери, які стали ще сильнішими і спритнішими. Проте життя в місті несподівано оживає, коли на сцені з'являється «старша сестра». Вона краде з побережжя Атлантики маленьких дівчаток, перетворює їх на «маленьких сестричок» і відправляє збирати адам. Щоб її зупинити Бриджіт Тененбаум (саме винайшла спосіб збирати адам), будить до життя «великого татка». Саме у його ролі вам і належить пройти нову гру, рятуючи, ну або вбиваючи нещасних «маленьких сестричок». У BioShock 2 розробники обіцяють абсолютно іншою геймплей, масу нової зброї, цікаві руйнівні плазміди, а також графіку, що неабияк покращала, і бадьорий мультиплеер.

Вт
02
лют.

2010 р.

Переглядів: (1080) | Коментарі: (0) | 10.02.02
Автор: Werfelis

  
[Демо] Dante's Inferno (2009) 
Английская версия 
XBOX360
Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Slasher) / 3D / 3rd Person
Розробник: Visceral Games
Видавництво: EA Games
Рейтинг: Mature
Платформа: Xbox 360
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme 4-а хвиля
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: Немає

Опис:
Компанія Visceral Games разом з видавництвом Electronic Arts вирішили кинути виклик таким прекрасним бойовикам, як Bayonetta, Devil May Cry і God of War. Але як основа були вибрані зовсім не оповіді про відьом, і не старогрецькі міфи і навіть не історії про дітей демонів.
Цього разу воювати належить в пеклу легендарної «Божественної Комедії»! А в головній ролі виступить сам Данте. Правда, в грі він не поет, а воїн, ветеран хрестових походів, який, по аозвращенію додому, виявив свою кохану Беатрічи убитою. На його очах смерть затягнула її в пекло. Данте кинувся в гонитву, надирав, з вашого дозволу, кістлявою дупу, стягнув її косу і сам відправився на пошуки своєї красуні прямо в пекло.
Завдання ускладнюється тим, що сам Люцифер вибрав Беатрічи як своєї нареченої і примусив її думати, що Данте змінив їй.

Вт
12
січ.

2010 р.

Переглядів: (696) | Коментарі: (0) | 10.01.12
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Sport
Розробник: Buzz Monkey
Видавництво: Activision
Регіон: Region Free
Тип видання: Ліцензія
Прошивка: ixtreme 3-а хвиля (ixtreme 1.5.1, 1.6 ==> під ixtreme 1.2-1.5 треба патчити!)
Мова інтерфейсу: eng
Тип перекладу: немає

Опис:
Tony Hawk: RIDE - продовження культового симулятора скейтбординга. Спеціально для гри розроблений унікальний сенсорний контроллер, завдяки якому управління максимально відповідатиме справжньому катанню на дошці. Вам не потрібно буде більше тримати контроллер в руках. Tony Hawk: RIDE обіцяє захоплюючий і динамічний ігровий процес, який порадує професійних ськейтбордерів неймовірною різноманітністю і детальною опрацьованістю. В той же час, гра буде цікава масовій аудиторії і початкуючим гравцям, які взагалі ніколи не стояли на скейті.

Ср
06
січ.

2010 р.

Переглядів: (696) | Коментарі: (0) | 10.01.06
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009
Жанр: Action
Розробник: Airtight Games
Видавництво: Capcom
Регіон: Region Free
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: ENG


Опис:

Пілот вантажного літака, потерпілого крах в Бермудському трикутнику Уїлл на особистому досвіді переконується в тому, що всі наукові теорії, що намагаються пояснити часті зникнення повітряних і водних транспортів в цьому районі. Як виявилось, викиди газу з океанських глибин, величезні блукаючі хвилі і низькочастотні звуки ні при чому. Причина всіх катастроф — невідімий портал в паралельний всесвіт.

Опинившись на іншому світі, Уїлл знайомиться з такими ж зниклими бідолагами, які називають себе такими, що Вижили. Герой взнає, що на Землі тисячі років панувала раса Спостерігачів — загадкових створінь, що володіють величезною могутністю. Впродовж багатьох століть люди поклонялися цим богоподібним істотам, створюючи таємні релігійні культи і приносячи криваві жертви.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com