RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для консолей [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Категорії

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
29
трав.

2009 р.

Переглядів: (854) | Коментарі: (0) | 09.05.29
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action/Adventure
Розробник: Grin
Видавництво: Capcom
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme Compatible (під 1.4.1-1.5.0 потрібно патчити)
Мова інтерфейсу: ENG

Опис:
Bionic Commando - сучасний Рімейк однойменної гри зразка 1988 року. Головний герой - спецназівець "нового покоління", генетично вдосконалений боєць, повертається в рідне місто після виконання секретного завдання і потрапляє на лаву підсудних по сфабрикованому звинуваченню. Судді невблаганні - страта. Але тут, якесь терористичне угрупування, використовуючи эксперементальное зброю, перетворює Ascension City в руїни. Уряд вирішує дати ще один шанс нашому героєві.
У цьому йому допоможе його біонічна рука, що дозволяє маніпулювати оточенням і проводити могутні атаки проти ворога. Завдяки ній, Спенсер зможе кидати в супротивників автомобілями, автобусами і іншими важкими предметами, використовувати їх тіла як живі щити або навіть повітряних зміїв і робити безліч інших інтересних речей.

Пн
25
трав.

2009 р.

Переглядів: (872) | Коментарі: (0) | 09.05.25
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Sports
Розробник: SEGA
Видавництво: SEGA
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme Compatible 1.51 (Під 1.4-1.5 потрібно патчити)
Мова інтерфейсу: Multi 5

Опис:
Virtua Tennis 2009 відкриває шлях в світ великого тенісу. Ви зможете брати участь в легендарних матчах і протистояти на корті кращим тенісистам планети. Грайте за Рафаеля Надаля або Роджера Федерера, битиметеся від імені Марії Шарапової з Венус Вільямс. У Virtua Tennis 2009 знайшлося місце і новим гравцям. Наприклад, Енді Маррею, що займає четвертую строчку в списку кращих теннисистов-мужчин, і Ане Іванович, чемпіонці French Open серед жінок.

Ср
20
трав.

2009 р.

Переглядів: (887) | Коментарі: (0) | 09.05.20
Автор: VeNoM



Рік випуска: 2009
Жанр: Shooter
Мова інтерфейсу:EN ,DE ,IT ,ES ,FR
Розробник: Codemasters
Видавець: Blue Omega Entertainment
Платформа: XBOX 360
Format:Damnation.PAL.XBOX360-SWAG
Region: PAL (region free)


Опис:
Державу охопила громадянська війна. Вона тривала невиправдано довго і завершилася загальним хаосом. Міста і поселення лежать в руїнах, люди шалено втомилися від кровопролиття і хочуть лише одного - миру. Скориставшись вдалим моментом, до влади в країні прийшла могутня збройова корпорація. Знов над розореною країною промайнуло полум'я конфлікту. Проти мирних жителів ділки, що рвуться до влади, кинули навчених і озброєних до зубів найманців. Лише жменька бійців здатна чинити їм опір. Знов проллється кров і обагрить кам'янисті схили гір і каньйонів.

Нд
03
трав.

2009 р.

Переглядів: (1024) | Коментарі: (0) | 09.05.03
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2009
Жанр: Action / Stealth
Розробник: Starbreeze Studios
Видавництво: Atari
Регіон: PAL
Прошивка: iXtreme Compatible

Нд
03
трав.

2009 р.

Переглядів: (777) | Коментарі: (0) | 09.05.03
Автор: allgamenews

Рік випуску: 2009
Жанр: Sports (soccer)
Розробник: Konami
Видавництво: Konami
Платформа: Nintendo Wii
Регіон: PAL
Мова інтерфейсу: ENG

Сб
02
трав.

2009 р.

Переглядів: (807) | Коментарі: (0) | 09.05.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Екшен
Розробник: Amaze Entertainment
Видавництво: Activision
Платформа: Nintendo Wii
Регіон: PAL
Мова інтерфейсу: multi 3

Опис: X-Men Origins: Wolverine створюється силами відомої студії Raven Software, на рахунку якої Heretic, HeXen, Soldier of Fortune, Return to Castle Wolfenstein, Jedi Outcast і інші знамениті ігри.
Новий проект створений по мотивах художнього фільму з однойменною назвою, головну роль в якому виконав Х'ю Джекман (Hugh Jackman). У фільмі буде розказана особиста історія Росомахи (Wolverine) - одного з головних героїв комікс-серії X-Men. Сценаристи повідають про те, як персонаж взяв участь в програмі Weapon X і як познайомився з іншим мутантом (Sabretooth).
У інтерв'ю Electronic Gaming Monthly Ден Вондрак (Dan Vondrak) з Raven Software повідомив деякі подробиці про новий слешер, а також пояснив зроблену раніше заяву щодо схожості X-Men Origins: Wolverine з такими іграми, як God of War і Super Smash Bros.
«При створенні цієї гри ми думали про різні проекти. Великий вплив на нас провела серія God of War, крім того, в X-Men Origins: Wolverine можна знайти щось від Devil May Cry і навіть від Super Smash Bros., - заявив Вондрак. - Нам дуже подобається своєрідна простота всіх вищеперелічених ігор. У кожного персонажа є свій набір рухів і прийомів, які можна освоїти і ефективно використовувати їх надалі. Тому ми вирішили поступити також і в X-Men Origins: Wolverine».
Він також додав, що Wolverine залишить далеко позаду багато слешерів в плані інтенсивності і швидкості дійства: «Після гри в X-Men Origins: Wolverine вас буквально дратуватиме повільність ігрового процесу інших ігор подібного жанру.


Сб
02
трав.

2009 р.

Переглядів: (1035) | Коментарі: (0) | 09.05.02
Автор: allgamenews

Рік випуску: 2009
Жанр: Action
Розробник: Amaze Entertainment
Видавництво: Activision Blizzard
Платформа: PS2
Регіон: NTSC
Носій: DVD5
Мова інтерфейсу: англійський
Мультіплеєр: немає 


Сб
02
трав.

2009 р.

Переглядів: (854) | Коментарі: (0) | 09.05.02
Автор: allgamenews

Рік випуску: 2009
Жанр: Action/Adventure
Розробник: Raven Software
Видавництво: Activision
Регіон: Region Free
Тип видання: ліцензія
Прошивка: iXtreme v1.51 or later
Мова інтерфейсу: English 


Сб
02
трав.

2009 р.

Переглядів: (1096) | Коментарі: (0) | 09.05.02
Автор: allgamenews

Рік випуску: 2009
Жанр: Music
Разработчик: neversoft Interactive
Видавництво: Activision
Регіон: Region Free
Тип видання: ліцензія
Прошивка: iXtreme Compatible
Працює на xbox 360: теоретично
Мова інтерфейсу: англійський
Тип перекладу: немає

Сб
02
трав.

2009 р.

Переглядів: (947) | Коментарі: (0) | 09.05.02
Автор: allgamenews



Опис:  Нова гра в жанрі stealth-action від творців знаменитої серії «Хитман» заснована на реальних подіях, подіям в ході Другої світової війни. У основу сюжету лягла історія молодої жінки на ім'я Віолети, яка після загибелі мужа вступила в ряди британської розвідки і була покинута на територію окупованої Франції. Під час виконання бойового завдання вона була розкрита, схоплена і розстріляна в казематах Кенігсберга. Віолета загинула в 1945 році, зовсім трохи не доживши до перемоги над нацистами.

Життя таємного агента нелегке: ні з автоматом напереваги побігати, ні будівлі штурмувати. Акуратно, непомітно зняти вартового і, ковзаючи в тіні, продовжити виконання бойового завдання. Скритність, удари із-за рогу - це стиль роботи «лицарів плаща і кинджала». Velvet Assassin дозволить вам досконало освоїти навики володіння ножем, мистецтво таємного переміщення і тихої нейтралізації солдатів і офіцерів вермахту. А всілякі завдання - від проникнення у в'язницю, що охороняється, до мінування складів - забезпечать масу можливостей для вживання отриманих знань.



1-10 11-20 ... 51-60 61-70 71-80
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com