RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Категорії

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
02
трав.

2009 р.

Переглядів: (854) | Коментарі: (0) | 09.05.02
Автор: allgamenews

Рік випуску: 2009
Жанр: Action/Adventure
Розробник: Raven Software
Видавництво: Activision
Регіон: Region Free
Тип видання: ліцензія
Прошивка: iXtreme v1.51 or later
Мова інтерфейсу: English 


Сб
02
трав.

2009 р.

Переглядів: (1095) | Коментарі: (0) | 09.05.02
Автор: allgamenews

Рік випуску: 2009
Жанр: Music
Разработчик: neversoft Interactive
Видавництво: Activision
Регіон: Region Free
Тип видання: ліцензія
Прошивка: iXtreme Compatible
Працює на xbox 360: теоретично
Мова інтерфейсу: англійський
Тип перекладу: немає

Сб
02
трав.

2009 р.

Переглядів: (947) | Коментарі: (0) | 09.05.02
Автор: allgamenews



Опис:  Нова гра в жанрі stealth-action від творців знаменитої серії «Хитман» заснована на реальних подіях, подіям в ході Другої світової війни. У основу сюжету лягла історія молодої жінки на ім'я Віолети, яка після загибелі мужа вступила в ряди британської розвідки і була покинута на територію окупованої Франції. Під час виконання бойового завдання вона була розкрита, схоплена і розстріляна в казематах Кенігсберга. Віолета загинула в 1945 році, зовсім трохи не доживши до перемоги над нацистами.

Життя таємного агента нелегке: ні з автоматом напереваги побігати, ні будівлі штурмувати. Акуратно, непомітно зняти вартового і, ковзаючи в тіні, продовжити виконання бойового завдання. Скритність, удари із-за рогу - це стиль роботи «лицарів плаща і кинджала». Velvet Assassin дозволить вам досконало освоїти навики володіння ножем, мистецтво таємного переміщення і тихої нейтралізації солдатів і офіцерів вермахту. А всілякі завдання - від проникнення у в'язницю, що охороняється, до мінування складів - забезпечать масу можливостей для вживання отриманих знань.



1-10 11-20 ... 41-50 51-60 61-63
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com