RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Категорії

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
28
черв.

2009 р.

Переглядів: (907) | Коментарі: (0) | 09.06.28
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Techland
Видавець: Ubisoft Entertainment
Регіон: Region Free
Прошивка: Ixtreme 1.51
Мова інтерфейсу: Англійський

Опис:
Золото позбавляє людей розуму, кружляє їм голову і руйнує будь-які узи, у тому числі і кровні. Вам належить на собі випробувати привабливу силу його блиску в грі Call of Juarez: Bound in Blood. Разом з братами Макколл ви відправитеся в увлекательноє і смертельно небезпечну подорож з розореного громадянською війною штату Джорджія до ацтекських руїн на території Мексики. В кінці шляху вас чекає нагорода - стародавні індіанські скарби. Проте того, хто ганяється за золотом, смерть нерідко наздоганяє раніше, ніж він знаходить своє Ельдорадо.

Вт
23
черв.

2009 р.

Переглядів: (896) | Коментарі: (0) | 09.06.23
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Sport
Розробник: EA Sports
Видавництво: Electronic Arts
Регіон: Region Free
Прошивка: ixtreme 1.5.1
Мова інтерфейсу: ENG

Опис:
EA SPORTS Fight Night повертається і запрошує вас на ринг, де вас чекають легендарні боксери і незабутні матчі.

Вдосконалений ігровий процес EA SPORTS Fight Night Round 4 поповнився новими стилями боротьби і класами боксерів - змагайтеся з легендами боксу! Нападайте на супротивника в техніці молодого Майка Тайсона, сідаючи, ухиляючись і завдаючи ударів збоку і знизу. Використовуйте швидкість удару і спритність ніг Мухаммеда Алі, щоб застати супротивника зненацька несподіваними випадами і різкими ударами.

Вт
23
черв.

2009 р.

Переглядів: (987) | Коментарі: (0) | 09.06.23
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action / Adventure / RPG
Розробник: Triumph Studios
Видавництво: Codemasters
Регіон: Region Free
Прошивка: ixtreme 1.5.1
Мова інтерфейсу: ENG

Опис:
Дія другої частини стартує через декілька десятиліть після подій оригіналу. Гравець бере на себе роль нащадка колишнього Оверлорда. За роки междуцарствія королівство зібрало сили в кулак і висунуло гідну альтернативу Темному Володареві. На троні тепер сидить Імператор, який оголосив війну всім чарівним створенням країни і займається їх виловом за допомогою могутньої, організованої армії. Сценарій знов пише Ріанна Пратчетт, яка, за словами Пітера, «може скласти відповідну історію, на відміну від голлівудських авторів, що мають смутне уявлення про нашу індустрію».

Пн
15
черв.

2009 р.

Переглядів: (848) | Коментарі: (0) | 09.06.15
Автор: allgamenews

http://img134.imageshack.us/img134/1060/ghostsa5.jpg
Рік випуску: 2009
Регіон: Region Free
Жанр: 3rd Person Shooter
Розробник: Terminal Reality
Видавництво: Atari
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Eng
Тип перекладу: Немає
Прошивка: iXtreme 1.5.1 or later

Опис:
Екшен по мотивах культових кінофільмів про мисливців за приведеннями. Сценарій до гри написаний безпосередньо авторами картини Деном Ейкройдом і Гарольдом Ремісом. Крім того, до роботи притягнені багато акторів з обох картин. Втім, головний герой - новачок, що прилучився до останніх лише в 1991-м. По сюжету гри примари стали частиною життя Нью-Йорка, а знаменитий людина-зефір навіть знімається в рекламі. Кожне нове проходження рівня буде неповторним: рознести локацію на частини дозволяє фізична технологія Golem Tech. У грі немає боєприпасів (потрібно просто стежити за перегрівом зброї), немає індикатора здоров'я і практично немає інтерфейсу: основні елементи розташовані на наспинних генераторах «мисливців».

Нд
07
черв.

2009 р.

Переглядів: (780) | Коментарі: (0) | 09.06.07
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Racing
Розробник: Asobo Studio
Видавництво: Codemasters
Регіон: Region Free
Прошивка: ixtreme Compatible 1.5.1 (під 1.4-1.5 потрібно патчити)
Мова інтерфейсу: Multi5

Опис:
FUEL надасть вам відкритий мир протяжністю в 5000 квадратних миль або більше 14000 квадратних кілометрів. У FUEL десятки різноманітних два і чотирьох колісних транспортних засобів. FUEL представить вам альтернативний світ, в якому клімат піддався руйнівній дії, із-за забруднення навколишнього середовища десятиліття, що продовжувалося. На цьому світі ціни на нафту злетіли до небес. Також виник новий екстремальний вигляд спорту, в якому гонщики беруть участь на своїх транспортних засобах. Виграшем в гонках є дорогоцінне паливо. У FUEL представлена різна місцевість, включаючи тихоокеанське побережжя, пустелі Невади, засніжені гори, густі ліси і так далі У грі представлена динамічна система зміни погоди, що включає зміну дня і ночі, проливні дощі, руйнівні смерчі, піщані бурі, грози, завірюхи. У рейсинге FUEL також є мультіплєєр в якому гравцям доступні сотні різних завдань.

Нд
07
черв.

2009 р.

Переглядів: (1066) | Коментарі: (0) | 09.06.07
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 3rd Person
Розробник: Radical Entertainment
Видавництво: Activision
Регіон: Region Free
Тип видання: ліцензія
Прошивка: Ixtreme 1.51
Мова інтерфейсу: англійський

Опис:
Хто я і хто перетворив мене на машину для вбивства? Щоб знайти відповіді на ці непрості питання, головний герой PROTOTYPE Алекс Мерсер повинен вижити в непроглядному пеклу жорстоких битв. Ви зможете поглянути на світ очима нещадного мутанта, позбавленого пам'яті і що живе одній лише спрагою мести тим, хто перетворив його на монстра. На вашому шляху встане безліч перешкод, але жодне з них не в силах зупинити могутнього антігероя. Крушите, висаджуйте, вбивайте і дістаньтеся до істини за всяку ціну!

Пт
29
трав.

2009 р.

Переглядів: (852) | Коментарі: (0) | 09.05.29
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action/Adventure
Розробник: Grin
Видавництво: Capcom
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme Compatible (під 1.4.1-1.5.0 потрібно патчити)
Мова інтерфейсу: ENG

Опис:
Bionic Commando - сучасний Рімейк однойменної гри зразка 1988 року. Головний герой - спецназівець "нового покоління", генетично вдосконалений боєць, повертається в рідне місто після виконання секретного завдання і потрапляє на лаву підсудних по сфабрикованому звинуваченню. Судді невблаганні - страта. Але тут, якесь терористичне угрупування, використовуючи эксперементальное зброю, перетворює Ascension City в руїни. Уряд вирішує дати ще один шанс нашому героєві.
У цьому йому допоможе його біонічна рука, що дозволяє маніпулювати оточенням і проводити могутні атаки проти ворога. Завдяки ній, Спенсер зможе кидати в супротивників автомобілями, автобусами і іншими важкими предметами, використовувати їх тіла як живі щити або навіть повітряних зміїв і робити безліч інших інтересних речей.

Пн
25
трав.

2009 р.

Переглядів: (872) | Коментарі: (0) | 09.05.25
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Sports
Розробник: SEGA
Видавництво: SEGA
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme Compatible 1.51 (Під 1.4-1.5 потрібно патчити)
Мова інтерфейсу: Multi 5

Опис:
Virtua Tennis 2009 відкриває шлях в світ великого тенісу. Ви зможете брати участь в легендарних матчах і протистояти на корті кращим тенісистам планети. Грайте за Рафаеля Надаля або Роджера Федерера, битиметеся від імені Марії Шарапової з Венус Вільямс. У Virtua Tennis 2009 знайшлося місце і новим гравцям. Наприклад, Енді Маррею, що займає четвертую строчку в списку кращих теннисистов-мужчин, і Ане Іванович, чемпіонці French Open серед жінок.

Ср
20
трав.

2009 р.

Переглядів: (886) | Коментарі: (0) | 09.05.20
Автор: VeNoM



Рік випуска: 2009
Жанр: Shooter
Мова інтерфейсу:EN ,DE ,IT ,ES ,FR
Розробник: Codemasters
Видавець: Blue Omega Entertainment
Платформа: XBOX 360
Format:Damnation.PAL.XBOX360-SWAG
Region: PAL (region free)


Опис:
Державу охопила громадянська війна. Вона тривала невиправдано довго і завершилася загальним хаосом. Міста і поселення лежать в руїнах, люди шалено втомилися від кровопролиття і хочуть лише одного - миру. Скориставшись вдалим моментом, до влади в країні прийшла могутня збройова корпорація. Знов над розореною країною промайнуло полум'я конфлікту. Проти мирних жителів ділки, що рвуться до влади, кинули навчених і озброєних до зубів найманців. Лише жменька бійців здатна чинити їм опір. Знов проллється кров і обагрить кам'янисті схили гір і каньйонів.

Нд
03
трав.

2009 р.

Переглядів: (1024) | Коментарі: (0) | 09.05.03
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2009
Жанр: Action / Stealth
Розробник: Starbreeze Studios
Видавництво: Atari
Регіон: PAL
Прошивка: iXtreme Compatible


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com