RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Категорії

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
12
груд.

2009 р.

Переглядів: (766) | Коментарі: (0) | 09.12.12
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009
Жанр: Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Platinum Games
Видавництво: SEGA
Платформа: Xbox 360
Регіон: Region Free
Прошивка: ixtreme Compatible (3-а хвиля)
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: Немає

Опис:
Bayonetta - стильна і драйвовая гра від відомого геймдизайнера Hideki Kamiya. Головною героїнею гри є відьма з надлюдськими силами. Їй належить піти проти незчисленної кількості ангельських ворогів, багато хто з яких буде просто гігантських розмірів. Ігровий процес Bayonetta побудований виключно на чистісінькому екшені. Сексуальна ведьмочка граціозно роздає стусани всім ворогам, завершуючи блискавичне комбо неймовірно видовищними критичними ударами і відразу переходить до бою з наступною групою ворогів. Новий проект від Platinum Games обов'язково повинен сподобатися всім любителям жанру.

Пн
30
лист.

2009 р.

Переглядів: (715) | Коментарі: (0) | 09.11.30
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник : Pandemic Studios
Платформа: Xbox 360
Дата виходу: 4 грудня 2009 р.
Видавець: Electronic Arts
Тип видання: ліцензія
Регіон: Region Free
Мова інтерфейсу: англійський

Опис гри:
На відміну від більшості ігор схожої тематики, Saboteur запропонує гравцям повністю відкритий мир (у GTA-стиле). Геймплей суміщатиме елементи шутера від першої особи і стелса. Вам в ролі члена французької організації French La Resistance доведеться звільнити різні території, що знаходяться під контролем нацистів.

Чт
12
лист.

2009 р.

Переглядів: (759) | Коментарі: (0) | 09.11.12
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Historic Action Adventure
Розробник: Ubisoft Montreal
Видавництво: Ubisoft Entertainment
Регіон: Region Free
Тип видання: ліцензія
Прошивка: ixtreme 1.6+ (Wave 4)
Працює на xbox 360: так
Мова інтерфейсу: Multi5
Тип перекладу: немає 

Опис: Дія гри розгортається на території Італії зразка 1476-го року. Альтаїр знятий з посади головного героя і його місце замінив флоренцианський представник знаті Ецио Аудиторові де Фіренце - теж далекий родич Десмонда, з генів якого викачують цінну інформацію.
Леонардо да Вінчі, як і дещо інших історичних осіб тих часів (скажімо, Николло ло Макіавеллі і Катерина Сфорца), допомагатимуть нашому професійному кілерові. Та Вінчи - своїми неймовірними винаходами (у статті, до речі, мовиться про те, що у Ецио буде відразу два «приховані» кинджали - по штуці на кожну руку), Макіавеллі - радами як убити мету "тихо і без пилу". Ну а Катерина Сфорца - просто ще один союзник на італійській політичній сцені.

Нд
01
лист.

2009 р.

Переглядів: (823) | Коментарі: (0) | 09.11.01
Автор: VeNoM




Рік випуску: 2009
Жанр: Role-playing
Розробник: Bioware
Видавництво: Electronic Arts
Регіон: Region Free
Прошивка: ixtreme Compatible (4-а хвиля)
Мова інтерфейсу: ENG

Опис:
Розробники «Masseffect™», «Starwars®: Knightsoftheoldrepublic™» і «Baldur'sgate™» випускають гру «Dragonage: Origins», епічну історію жорстокості, пристрасті і зради. Порятунок людства лежить в руках вибраних долею. Ви - Сірий Вартовий, один з останніх членів стародавнього ордена, що захищає Землю протягом тисячоліть. Після зради перевіреного генерала у вирішальній битві необхідно знайти зрадника і покарати його згідно із законом. Пробиваючись з боями до місця вирішальної сутички із заклятим ворогом, ви зіткнетеся з жахливими супротивниками і братимете участь в епічних квестах для об'єднання різних народів миру, охопленого війною. Роман із спокусливою жінкою-перевертнем може стати ключем до перемоги, але також вона може відвернути вас від вашої місії. Щоб стати лідером, необхідно ухвалювати безжальні рішення, а також жертвувати друзями і коханими ради порятунку людства.

Нд
01
лист.

2009 р.

Переглядів: (938) | Коментарі: (1) | 09.11.01
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: First-person Shooter
Розробник: Infinity Ward
Видавництво: Activision
Рейтинг: Mature
Платформа: Xbox 360
Регіон: Region Free
Прошивка: ixtreme 4-а хвиля
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: відсутній

Категорично не рекомендується виходити в Live

Опис: Продовження гучного бойовика Call of Duty 4: Modern Warfare, що розійшовся по всьому світу тиражем 14 мільйонів екземплярів і звання, що удостоїлося, «Гра 2007 року» від більшості ігрових видань.

Дія розгортається опісля декілька років після подій, подій в першій частині блокбастера.

У складі спецзагону по боротьбі з тероризмом під командуванням капітана Джона Мактавіша гравець візьме участь в найнебезпечніших операціях в самих різних куточках миру: у засніжених горах Казахстану і трущобах Ріо-де-Жанейро, в пісках Афганістану і навіть на безкрайніх просторах Росії. У перестрілках, що захоплюють дух, і рукопашних сутичках з екстремістами бійці елітного загону використовуватимуть новітню зброю, спорядження і техніку.

Ср
09
вер.

2009 р.

Переглядів: (765) | Коментарі: (0) | 09.09.09
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Racing
Розробник: Codemasters
Видавництво: Codemasters
Регіон: Free
Тип видання: Піратка
Прошивка: iXtreme 1.51 (3-я хвиля)
Мова інтерфейсу: Eng
Тип перекладу: немає


Опис:
Друга частина знаменитого хіта Colin McRae: DIRT від творців Race Driver: GRID готова увірватися в ряди кращих гонок планети! Кращі традиції автосимуляторів примножені пишністю сучасних технологій. Вас чекає неймовірний і захоплюючий тур по Америці, Європі і Азії. Представлені на вибір траси уб'ють наповал навіть самих просунутих залицяльників жанру. Від класичних кільцевих гонок до унікальних заїздів із стрибками на трамплінах, рампами і навіть піротехнікою.

Чт
03
вер.

2009 р.

Переглядів: (760) | Коментарі: (0) | 09.09.03
Автор: allgamenews



Platform...: Xbox360 / PAL-rf
Company....: Harmonix
Packager...: That dude down in wallmart
Genre......: Entertainment
Disks......: 1 dvd  
ReleaseDate: September 03-2009
Players....: at least 1  
Format.....: .iso
NetSupport.: yes
Supplier...: Yes
Languages..: .uk

Опис:

Сюжетний режим The Beatles: Rock Band пропонує залицяльникам інтерактивну подорож по етапах кар'єри The Beatles. Період з 1963 по 1966 представляє гастрольний етап становлення The Beatles. 1966-1969 років були проведені в студії. Концертні майданчики, репертуар, одяг і інструменти музикантів мінятимуться, відображаючи розвиток творчості групи і її дорогу до вершин слави.

Гра почнеться з моменту появи групи в клубі Ліверпуля The Cavern Club. Гравцям належить зробити подорож через Атлантику і взяти участь в незабутній телепрограмі The Ed Sullivan Show в 1964 році, в аншлаговом концерті на нью-йоркському Shea Stadium в 1965 і завершити гастролі в токійському Budokan - в 1966. Потім послідують роки, які The Beatles провели в легендарній Studio 2 на Abbey Road Studios. Цей період надихнув розробників гри на створення відеозарисовок, що отримали назву Dreamscapes. Вони перенесуть гравців в уявний світ музичної творчості The Beatles, змінний з кожним роком існування групи. Гра проїде за The Beatles аж до завершального виступу, що відбувся в 1969 році на даху Apple Corps Headquarters.

Для диска з грою було відібрано 45 пісень The Beatles. Шахраюй Мартін (Giles Martin), со-продюсер інноваційного альбому LOVE, а також творчий продюсер і менеджер по музичному супроводу The Beatles: Rock Band, повідомляє назви деяких з них: «I Saw Her Standing There», «I Want To Hold Your Hand», «I Feel Fine», «Taxman», «Day Tripper», «Back In The USSR», «I Am The Walrus», «Octopus’s Garden», «Here Comes The Sun» і «Get Back». Також до гри увійдуть ще 15 композицій, що представляють різні етапи музичної кар'єри The Beatles, - від Can’t Buy Me Love і Paperback Writer до With A Little Help From My Friends і Yellow Submarine:

    * Twist And Shout / Cavern Club
    * Do You Want To Know A Secret / Cavern Club
    * Can't Buy Me Love / Ed Sullivan Theater
    * I Wanna Ве Your Man / Ed Sullivan Theater
    * Eight Days A Week / Shea Stadium
    * Paperback Writer / Budokan
    * And Your Bird Can Sing / Budokan
    * Yellow Submarine / Abbey Road Dreamscape
    * Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band* / Abbey Road Dreamscape
    * With а Little Help from My Friends* / Abbey Road Dreamscape
    * Within You Without You / Tomorrow Never Knows / Abbey Road Dreamscape
    * Revolution / Abbey Road Dreamscape
    * Birthday / Abbey Road Dreamscape
    * Dig A Pony / Rooftop Concert
    * I've Got A Feeling / Rooftop Concert

Окрім цього, повний альбом Abbey Road і інші пісні The Beatles поступлять в продаж у вигляді завантажуваних оновлень.

На додаток до можливості вибрати для гри звичайну або бас-гітару, а також ударну установку, The Beatles: Rock Band вперше представляє вокальні партії відразу для трьох учасників групи, що дозволить гравцям відтворити неймовірний стиль виконання The Beatles. Залицяльники The Beatles також будуть раді почути раніше неопубліковані записи розмов Джона, Пола, Джорджа і Рінго, зроблених під час роботи над альбомом Abbey Road більше сорока років тому.



Пт
21
серп.

2009 р.

Переглядів: (1108) | Коментарі: (0) | 09.08.21
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action/Adventure
Розробник: Rocksteady Studios
Видавництво: Eidos Interactive
Регіон: NTSC/U (Region Free)
Тип видання: Ліцензія
Прошивка: iXtreme 1.5.1
Мова інтерфейсу: Мультіязичний (Англійський, Німецький, Іспанський, Італійський, Польський)
Реліз: BATMAN.ARKHAM.ASYLUM.XBOX360.RF-MM

Опис:
Аркхемськая психіатрична лікарня - страшне місце. Туди звозять всіх злочинців, чия жорстокість і витонченість проти здорового глузду і самій людській природі. Багато мешканців цього місця зупинив і призвав до відповіді сам Бетмен. І, нарешті, йому удалося затримати свого злого ворога - Джокера, якому саме місце в психлікарні. Герой особисто доставив мерзотника на острів Аркхем і тим самим зробив величезну помилку.

Виявилось, Джокер лише того і добивався, аби заманити Бетмена в зловісну лікарню. Там для Темного Лицаря вже підготовлено його особисте пекло. Хитромудрі пастки, найнебезпечніші злочинці і безліч лютих ворогів перегороджують дорогу до порятунку. Цього разу Бетмен бореться за власне життя! Вам належить брати участь в жорстоких бійках, безшумно крастися в темноті і вирішувати хитромудрі головоломки, використовуючи спецзасоби з арсеналу героя. І все це - в психіатричній лікарні, де зібралися найнебезпечніші божевільні Готем-ситі.

Ср
12
серп.

2009 р.

Переглядів: (954) | Коментарі: (0) | 09.08.12
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Спорт (бокс)
Розробник: EA Canada
Видавництво: Electronic Arts
Регіон: RegionFree
Прошивка: iXtreme Compatible 1.51
Мова інтерфейсу: Російський
Тип перекладу: текст

Опис:

EA SPORTS Fight Night повертається і запрошує вас на ринг, де вас чекають легендарні боксери і незабутні матчі.

Вдосконалений ігровий процес EA SPORTS Fight Night Round 4 поповнився новими стилями боротьби і класами боксерів - змагайтеся з легендами боксу! Нападайте на противника в техніці молодого Майка Тайсона, присідаючи, ухиляючись і завдаючи ударів збоку і знизу. Використовуйте швидкість удару і спритність ніг Мухаммеда Алі, аби застати противника зненацька несподіваними випадами і різкими ударами.


Пт
07
серп.

2009 р.

Переглядів: (862) | Коментарі: (0) | 09.08.07
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action
Розробник: Double Helix
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: Xbox360
Регіон: Region Free
Тип видання: Ліцензія
Прошивка: ixtreme Compatible 1.51
Мова інтерфейса: ENG

Опис: Сюжет G.i. Joe: The Game - калейдоскоп найбільш примітних сцен з однойменної екранізації від режисера "Ван Хельсинга" і "Мумії", а також коміксів і мультсеріалов, якими багатий франчайз. Дюжина вояк, у кожного свої здібності і набір озброєння, несуть світло демократії в різні куточки планети як в одиночному, так і в кооперативному режимі.
Сюжет гри починає свій розвиток з тієї миті, на якому закінчується фільм. G.i.joe: The Rise of Cobra - модернізований класичний аркадний шутер, який об'єднує в собі вигляд від третьої особи, керований транспорт, рукопашні комбо і ракетні атаки.
Ігрова дюжина героїв розбита на три класи: Commando, Heavy Soldier і Combat Soldier. Commando краще працюють зблизька, тоді як останні два класи віддають перевазі великі гармати, якими люблять користуватися здалеку. А кого виберете Ви?


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com