RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Категорії

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
09
бер.

2011 р.

Переглядів: (1142) | Коментарі: (0) | 11.03.09
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2011
Жанр: Sports
Розробник: Visual Concepts
Видавництво: 2K Sports
Регіон: Region Free
Прошивка: 11 wave
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: Ні

Опис: Бейсбол - це не просто спортивна гра. Швидше - це схоже на релігію, у якої мільйони власних парафіян. Кожна зірка бейсболу дуже відома людина з великою армією фанатів. Вся робота припиняється, коли починається бейсбольний матч. Трибуни заповнені до країв, вболівальники стежать за м'ячем, затамувавши подих. Чудова спортивна гра "Major League Baseball 2K11" подарує Вам незабутні відчуття перебування на бейсбольному полі.

Чт
03
бер.

2011 р.

Переглядів: (1164) | Коментарі: (0) | 11.03.03
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2011
Жанр: RPG / 3D / 3rd Person
Розробник: BioWare
Видавництво: Electronic Arts
Регіон: Region Free
Працездатність перевірена: Ні
Тип видання: Ліцензія
Прошивка: iXtreme (10-а хвиля)

Опис: Події гри відбуваються протягом 10 років паралельно і після подій з Початку. Головним персонажем є Хоук, який, рятуючись від Мора, разом з сім'єю біжить з Лоттерінга в Вільну марку, де стає Чемпіоном Кіркволла. Історія розповідається гномом Варріком, який був другом Хоука, якого допитує інквізитор Кассандра, явно зацікавлена в деяких подіях з життя Хоука.

Ср
02
бер.

2011 р.

Переглядів: (1276) | Коментарі: (0) | 11.03.02
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2008
Жанр: First-Person Action Adventure
Розробник: DICE
Видавництво: Electronic Arts

Регіон: PAL
Прошивка: iXtreme Compatible
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: російська
Тип перекладу: звук + текст

Опис: Футуристичний шутер від першої особи, який зможе сильно струснути весь жанр шутерів від першої особи. За основу буде взято модель вільного переміщення по стерильному утопічному місту, в якому за кожним його жителем ведеться найсуворіше спостереження.

Нд
13
лют.

2011 р.

Переглядів: (1269) | Коментарі: (0) | 11.02.13
Автор: allgamenews



Оригінальна назва: Test Drive Unlimited 2
Рік виходу: 2011
Жанр: racing, simulation
Видавництво: Atari
Мова інтерфейса: англійська
Мультиплеєр: є
Прошивка: iXtreme 6-а хвиля

Про гру: Раді Вам представити дітище Atari і Eden Games Прекрасну гоночну аркаду - Test Drive Unlimited 2. Ну як і зрозуміло гра Боше удосконалено в усіх напрямках, в порівнянні з першою частиною. А також в грі будуть присутні зміни дня і ночі, і зміна погодних умов, а також супер реалістичність поведінки машин, і ультра просунута система пошкоджень автомобіля.

Нд
13
лют.

2011 р.

Переглядів: (1189) | Коментарі: (0) | 11.02.13
Автор: allgamenews


Оригінальна назва: Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
Рік виходу: 2011
Жанр: Arcade, Fighting, 3D
Видавництво: Capcom
Мова інтерфейса: англійська
Мультіплеер: є
Прошивка: iXtreme: 6-а хвиля

Про гру: Любителі файтінгов довгий час залишалися без хороших продуктів. Заповнити цю прогалину покликана нова гра Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds. У даному продукті зійдуться в непримиренній сутичці герої знаменитих ігрових світів: Marvel і Capcom 3. Створюється самий епічний файтинг за всю історію подібних проектів. Неймовірні прийоми і комбінації, супер удари кожного з героїв дають можливість добре побити своїх опонентів. Вибирайте улюбленого бійця, вивчайте його можливості і доведіть, що ви дійсно кращий в цій ігровій Всесвіту! А новітні графічні можливості наситять фарбами чудовий геймплей. Удачі тобі, боєць.

Пт
14
січ.

2011 р.

Переглядів: (821) | Коментарі: (2) | 11.01.14
Автор: allgamenews

$IM
Рік випуску: 2009
Жанр: Horror
Розробник: Double Helix Games
Видавництво: Konami
Регіон: PAL
Тип видання: піратка
Прошивка: iXtreme 2-а хвиля
Мова інтерфейсу: РУС
Тип перекладу: текст + звук (повна озвучка)

Опис: П'ята частина культової серії запропонує гравцям вжитися в роль Алекса Шеперда (Alex Shepherd), який повернувся в рідне містечко Shepherd's Glen для з'ясування обставин таємничого зникнення свого брата. Зрозуміло, без нальоту містики і жахів справа не обійдеться - в процесі пошуків Алекс виявляє навколо міста не укладаються в уяві речі, і в кінцевому підсумку потрапляє на оповиті туманом вулички добре нам знайомого Silent Hill'a. У якому, знову ж таки, як і належить, його вже чекають потвори різного ступеня агресивності, явно створені будь-то збоченцем в Spore Creature Creator.

Чт
13
січ.

2011 р.

Переглядів: (894) | Коментарі: (0) | 11.01.13
Автор: allgamenews


Рік випуску: 18 січня 2011
Жанр: Third-Person Shooterpic
Розробник: Feel Plus
Видавництво: Square Enix
Регіон: Region Free
Тип видання: Ліцензія
Прошивка: iXtreme: 6-а хвиля
Мова інтерфейсу: [XBOX360] Mindjack [Region Free] [ENG]
Тип перекладу: Відсутній

Опис: Кіберпанк-екшен з дуже розвиненим мультиплеер. Ключова фішка - ми граємо за одного з агентів, здатних зламувати свідомість своїх супротивників і просто ошиваються поруч людей.

Пн
15
лист.

2010 р.

Переглядів: (1917) | Коментарі: (0) | 10.11.15
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2010
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3D
Розробник: Criterion Games / EA
Видавництво: Electronic Arts
Регіон: NTSC / J NTSC / U
Вік: E10 + - Для усіх, кому минуло 10 років
Прошивка: New dashboard and AAP25 on board iXtreme (9-хвиля)
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: немає

Опис: Need For Speed: Hot Pursuit - нова частина в серії божевільних перегонів, у яких однією із головних особливостей є погоні від копів. У грі є спеціальна функція Need for Speed Autolog, яка дозволяє гравцям порівнювати статистики заїздів і отримувати персональні рекомендації від друзів. У цьому проекті ви зможете вжитися як в роль гонщика, так і копа. Грати можна і в одного користувача і багато користувачів режимі.
Гра вже отримала вищу оцінку (10 з 10 балів) у журналі PlayStation: The Official Magazine, а на веб-сайті IGN.com її назвали «кращим автосимуляторов». Англійський журнал GamesMaster дав грі оцінку 93 бали, назвавши «кращими гонками». На веб-сайті Metacritic.com гра отримала середній бал 91 - на даний момент це найвища оцінка гри з серії Need for Speed.

Нд
14
лист.

2010 р.

Переглядів: (858) | Коментарі: (0) | 10.11.14
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2010
Жанр: RPG
Регіон: PAL
Прошивка: iXtreme 6-а (Maybe сьомий) хвиля
Розробник: Larian Studios
Видавництво: Focus Home Interactive
Мова (локалізатор): Англійська

Про гру:
Дія відбувається в світі Rivellon. У новій частині Divinity ви будете грати за молодого вбивцю драконів (Dragon Slayer). У звичайно підсумку вам належить стати лицарем драконів (Dragon Knight) - легендарним героєм з унікальними здібностями. Ви зможете подорожувати по добре деталізованої світу, створеному розробниками, він сповнений вигинів і поворотів, в яких ваші дії можуть внести реальні зміни. Гра вам запропонує різні спеціалізації і навички, за допомогою яких ви зможете бути магом, воїном і т.д. Або ж ви можете встигнути в декількох професіях.

Сб
13
лист.

2010 р.

Переглядів: (994) | Коментарі: (0) | 10.11.13
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2010
Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Ubisoft
Видавництво: Ubisoft
Регіон: PAL / NTSC-J
Прошивка: iXtreme 8/9-ая хвиля
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський, Німецький, Французький, Італійський, Іспанський.
Тип перекладу: Нема


У Assassin's Creed: Brotherhood вам знову доведеться грати за Еціо, який тепер став легендарним майстром ассасіном, і боротися проти ордена тамплієрів. Поведіть своє власне Братство Ассасінов в саме серце ворога - Рим.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com