RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Бийся або біжи / The Terror Experiment (20...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Бийся або біжи / The Terror Experiment (2010) HDRip

 


Інформація про фільм
Назва: бийся або біжи
Оригінальна назва: The Terror Experiment
Рік виходу: 2010
Жанр: Бойовик , трилер
Режисер: Джордж Менделюк
У ролях: С. Томас Хауелл, Джадд Нельсон, Роберт Керредін, Джейсон Лондон, Локлін Манро, Сара Лейн, Алісія Лі Вілліс, Ерік Браун, Дарсел Уайт Морено, Чак Буш

Про фільм:
Співробітники Х'юстонського урядової будівлі стають агресивні і схильні до вбивств після того, як терористи випускають секретний вірус. Державні службовці вводять карантин і закривають будівлю, щоб знищити інфекцію, проте невелика група, що зуміла не заразитися вірусом, намагається вибратися з карантину.

Країна: США
Тривалість: 1:18:45
Переклад: Любительський (двоголосий)

Файл
Кодек: AVI (XviD)
Якість: HDRip
Відео: 720x400 (1.80:1), 25 fps, XviD build 50 ~ 2190 kbps avg, 0.30 bit / pixel
Звук: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3 / 2 (L, C, R, l, r) + LFE ch, ~ 448 kbps

[spoiler="Скріншоти"]
Бийся або біжи / The Terror Experiment (2010) HDRip
Бийся або біжи / The Terror Experiment (2010) HDRip

Бийся або біжи / The Terror Experiment (2010) HDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Бийся або біжи / The Terror Experiment (2010) HDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Бийся або біжи / The Terror Experiment (2010) HDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

Chamomile

11.12.22 14:00
Action requires knolwedge, and now I can act!

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS