RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Тост / Toast (2010) HDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Тост / Toast (2010) HDRip

 



Інформація про фільм
Назва: Тост
Оригінальна назва: Toast
Рік виходу: 2010
Жанр: драма , комедія
Режисер: C.Дж. Кларксон
У ролях: Хелена Бонем Картер, Кен Стотт, Вікторія Гамільтон, Фредді Хаймор, Оскар Кеннеді

Про фільм:
Дія відбувається в британському містечку Вулвергемптон, в 1957 році. Найджел Слейтер, дев'ятирічний хлопчик, любить свою матір, яка є безнадійним кухарем. Її краще блюдо - тост, у той час як у хлопчика великий кулінарний талант. Коли його мати помирає, Найджел залишається з батьком, з яким він ніколи особливо не ладнав. Але справи стають ще гірше, коли батько наймає прибиральницю Джоуен Поттер. Найджел починає боятися, що вона прагне стати новою місіс Слейтер. Однак, Джоуен - чудовий кухар, але це тільки створює конкуренцію Найджел, який є єдиним хлопчиком у кулінарному класі його середньої школи. Тоді він починає змагатися з Джоуен, щоб знайти шлях до серця свого батька.

Країна: Велика Британія
Тривалість: 1:36:03
Переклад: Любительський (одноголосий, закадровий)

Файл
Формат: AVI
Кодек: XviD
Якість: HDRip
Відео: XviD, 720x304 (2.35), 24.000 fps, 1585 Kbps (0.302 bit / pixel)
Аудіо: AC-3, 48.0 KHz, 6 ch, 448 Kbps, CBR

[spoiler="Скріншоти"]
Тост / Toast (2010) HDRip
Тост / Toast (2010) HDRip

Тост / Toast (2010) HDRip

Тост / Toast (2010) HDRip


[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Тост / Toast (2010) HDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Тост / Toast (2010) HDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS