RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Блакитна хвиля / Blue Crush (2002) HDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Блакитна хвиля / Blue Crush (2002) HDRip

 


Оригінальна назва:
Blue Crush
Назва: Блакитна хвиля
Рік виходу: 2002
Країна: США, Німеччина
Жанр: драма, мелодрама, спорт
Режисер: Джон Стоквелл
У ролях: Кейт Босворт, Меттью Девіс, Мішель Родрігес, Сано Лейк, Міка Бурем, Кріс Талоа, Кала Александр, Рубен Техада, Kaupena Miranda, Аса Аквіно
Тривалість: 1:44:18
Переклад: Професійний (двоголосий)

Про фільм: В одному з найкрасивіших куточків землі - на Гаваях, в будиночку на пляжі живуть три подруги Енні, Еден і Ліна. Енні ще виховує свою молодшу сестру Пенні, яку залишила їй на піклування їх питуща мати, що виїхала в Лас-Вегас. Днем дівчата працюють покоївками в одній шикарному готелі, а весь свій вільний час вони віддають серфінгу.
Підкорюючи хвилі, вони ковзають по поверхні океану на своїх дошках, але Енні цього мало. Вона збирається отримати ще більшу порцію адреналіну, взявши участь у змаганнях майстрів-серфінгістів. Все йде добре, поки не з'являється Метт Толлман - хлопець, що мітить в чемпіони. Добре це чи ні, але Енні починає втрачати «рівновагу» і. .. закохується в Метта.

Формат: AVI
Якість: HDRip
Відео: XviD, 720x384, ~ 1544 kbps
Звук: 48 kHz, AC3, 6 ch, 448.00 kbps

[spoiler="Скріншоти"]
Голубая волна / Blue Crush (2002) HDRip
Голубая волна / Blue Crush (2002) HDRip
Голубая волна / Blue Crush (2002) HDRip
Голубая волна / Blue Crush (2002) HDRip
Голубая волна / Blue Crush (2002) HDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Блакитна хвиля / Blue Crush (2002) HDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Блакитна хвиля / Blue Crush (2002) HDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS