RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Хлопчик, який розповідав про перевертня / ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Хлопчик, який розповідав про перевертня / The Boy Who Cried Werewolf (2010) HDTVRip

 

Назва: Хлопчик, який розповідав про перевертня
Оригінальна назва: The Boy Who Cried Werewolf
Рік виходу: 2010
Жанр:драма
Режисер: Ерік Бросс
У ролях: Вікторія Джастис, Чейз Еллісон, Брук Д Орсей, Метт Вінстон, Стівен Грэйм, Брук Шилдс

ПРО фільм:
Звичайна каліфорнійська родина зненацька одержує в спадщину старовинний румунський замок. Це особливо радісна новина для сина, який захоплюється містичними істотами. І він не буде розчарований!

Випущено:
Тривалість: 01:24:00
Озвучування: Дубльований

Файл
Розмір: AVI (XviD)
Параметри: HDTVRip
Відео: 720x400, 1745 кб/с
Аудіо: AC3, 2 ch, 192 кб/с
[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Хлопчик, який розповідав про перевертня / The Boy Who Cried Werewolf (2010) HDTVRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Хлопчик, який розповідав про перевертня / The Boy Who Cried Werewolf (2010) HDTVRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS