RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Ларрі Краун / Larry Crowne (2011) BDRip 10...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Ларрі Краун / Larry Crowne (2011) BDRip 1080p

 

Інформація про фільм
Назва: Ларрі Краун
Оригінальна назва: Larry Crowne
Рік виходу: 2011
Жанр: драма,мелодрама, комедія
Режисер: Том Хенкс
У ролях: Том Хенкс, Джулія Робертс, Сара Махоні, Роксана Ортега, Рэндолл Парк, Брейді Рубін, Алекс Експонати, Тіна Хуанг, Тарина Паунси, Сай Річардсон
Випущено: США / Universal Pictures, Vendome Pictures, Playtone Productions
Тривалість: 01:38:36
Озвучування: Дубльоване [ліцензія]


ПРО фільм:
До свого звільнення привітний і люб'язний Ларрі Краун був процвітаючим командним керівником великої компанії, в якій він працював після служби на флоті. Під вагою іпотеки і будучи в неясності від того, що робити з раптово з'явилися вільними днями, Ларрі направляється в місцевий коледж, щоб почати все спочатку.

Файл
Тип: MKV
Якість: BDRip 1080p
Відео: 8756 kb/s, 1920x800, 23.976 fps
Аудіо: Російська: AC3, 448 кб/с (6 ch) / English: DTS, 755 kb/s (6 ch)
Субтитри: Російська, Англійська
Розмір 6.87 GB

[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Ларрі Краун / Larry Crowne (2011) BDRip 1080p або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Ларрі Краун / Larry Crowne (2011) BDRip 1080p, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS