RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Встигнути за 30 хвилин / 30 Minutes or Les...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Встигнути за 30 хвилин / 30 Minutes or Less (2011) BDRip

 

Інформація про фільм
Назва Встигнути за 30 хвилин
Оригінальна назва 30 Minutes or Less
Рік виходу 2011
Жанр бойовик, комедія, кримінал, драма
Режисер Рубен Флейшер
У ролях Джессі Айзенберг, Азіз Ансарі, Денні МакБрайд, Нік Свардсон, Дилшэд Вэдсариа, Майкл Пенья, Бьянка Кайлич, Фред Уорд, Сем Джонстон, Джек Фол

ПРО фільм
Нік - простий рознощик піци, чия розмірене життя буквально в одну мить перевертається з ніг на голову, коли в неї з хитромудрим планом вриваються два бандита, мріють зірвати великий куш. Епатажний парочка викрадає Ніка з метою змусити його пограбувати банк.

Никнув розуміє, що йому ніяк не обійтися без допомоги свого кращого друга Пара. Разом приятелі повинні обвести навколо пальця викрадачів, не попастися в руки поліції, та ще й розібратися один з одним - адже їх відносини далеко не безхмарні. На цю практично нездійсненну місію друзям відведені лічені години.




Реліз від -
Автор ріпа: MOSFET

Випущено: США, Німеччина, Канада
Тривалість: 01:23:03
Переклад: Професійний (полное дублирование) + Оригінальна звукова доріжка, на narod.yandex.ru
Субтитри: Росіяни (форсовані), англійські (зовнішні, srt*)

Файл
Тип: AVI
Якість: BDRip (джерело: < / b>Blu-Ray Disc < / b>1080p)
Відео: 720x304 (2.37:1), 23.976 fps, XviD build 64 ~2049 kbps avg, 0.39 біт/піксель
Звук #1: 48 Кгц, AC3, 3/2(L,C,R,l,r) + LFE ch, ~448.00 kbps avg (RUS)
Звук #2: 48 Кгц, AC3, 3/2(L,C,R,l,r) + LFE ch, ~448.00 kbps avg (ENG)(окремо, на narod.yandex.ru)
Розмір 1489.30 MB (1/3 DVD)
Завантажити: Семпл

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Встигнути за 30 хвилин / 30 Minutes or Less (2011) BDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Встигнути за 30 хвилин / 30 Minutes or Less (2011) BDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS