RSS
 

FreeRelease » Файли » Трилери» Жахливий спосіб померти / A Horrible Way t...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Жахливий спосіб померти / A Horrible Way to Die (2010) HDRip

 

Інформація про фільм:
Назва: Жахливий спосіб померти
Оригінальна назва: A Horrible Way to Die
Рік виходу: 2010
Жанр:жахи, трилер
Режисер: Адам Вінгард
У ролях: Ай Бауен,Емі Сейметц,Джо Сванберг,Джеремі Керролл,Лэйн Хьюз,Меліса Ботрих,Стівен Бухлер,Джен Хаммер,Уїтні Мур,Холлі Фогс

ПРО фільм:Сара і Кевін знайомляться на зустрічі анонімних алкоголіків. Пара починає зустрічатися, їх стосунки стають все більш близькими, однак Сара не поспішає ділитися з Кевіном подробицями свого колишнього життя. Між тим її колишній співмешканець Геррик був відомим серійним маніяком, якого вона особисто здала поліції, і яким зовсім недавно вдалося втекти з під варти.



Випущено: США, Японія
Тривалість: 01:27:15
Озвучування: Аматорське (одноголосе) [den904]

Файл:
Тип: AVI (XviD)
Якість: HDRip
Відео: 688x384, 25 кадр, ~1053 Kbit/s
Аудіо: Mp3, 48000 Hz, 2 канали, 192 kbit/s

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Жахливий спосіб померти / A Horrible Way to Die (2010) HDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Жахливий спосіб померти / A Horrible Way to Die (2010) HDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS