RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» 13 вбивць / 13 убийц / Jusan-nin no shikak...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


13 вбивць / 13 убийц / Jusan-nin no shikaku (2010) HDRip

 


Інформація про фільм

Назва: 13 вбивць
Оригінальна назва: Jusan - nin no shikaku
Рік виходу: 2010
Жанр: Бойовик, драма, пригоди
Режисер: Такасі Мііке
У ролях: Кодзі Якусе, Такаюкі Ямада, Юсуке Ісейа, Горо Інагаки, Мікидзиро Хира, Хироки Мацуката, Икки Савамура, Арата Фурута, Цуеши Ихара

Про фільм:
Дія стрічки поміщена в епоху сегунов, а розповість картина про таємну місію деяких 13 вбивць знищити злого правителя, виконати яку виявляється не так-то просто, оскільки чисельність охоронців цього лиходія вдесятеро перевершує кількість людей, що роблять замах на його життя.

Країна: Японія, Великобританія / Asahi Broadcasting Corporation (ABC), Recorded Picture Company (RPC)
Тривалість: 02:21:51
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий) BBC Saint - Petersburg
Бюджет: 6 млн $

Файл
Кодек: H.264
Якість: HDRip - AVC [BDRip 1080p]
Відео: 1056x440 (2,40:1), 23,976 кадр/с, 1622 Кбіт/с, 0.146 bit/pixel
Звук: AC3, 6 ch., 48 kHz, ~448.00 kbps

[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру 13 вбивць / 13 убийц / Jusan-nin no shikaku (2010) HDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу 13 вбивць / 13 убийц / Jusan-nin no shikaku (2010) HDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS