RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Душевна кухня / Soul Kitchen (2009) BDRip ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Душевна кухня / Soul Kitchen (2009) BDRip від HQCLUB

 

Інформація про фільм
Назва: Душевна кухня
Оригінальна назва: Soul Kitchen
Рік виходу: 2009
Жанр: комедія
Режисер: Фатіх Акін
В ролях: Адам Боусдукс, Моріц Бляйбтрой, Біроль Унел, Анна Бедерке, Феліні Рогган, Лукас Грегорович, Дорки Гріллус, Вотан Вільке Мерінг, Демір Гекгель, Моніка Бляйбтрой
Про фільм:
Зінос Казанзакіс тримає не надто людний (щоб не сказати повільно загинаються) ресторанчик на околиці Гамбурга. Нечисленні відвідувачі задовольняються нехитрої куховарство його власного приготування і напам'ять знають меню, що складається з декількох рядків на одному листку. Тихе життя йде своєю чергою, поки на голову Зінос не звалюються всі 33 нещастя. З в'язниці в «звільнювальні» починає регулярно виходити його безпутний брат.

За наводкою приятеля, що мріє прибрати ресторанчик до рук і перетворити його на бордель, заявляється санітарна інспекція, а за нею податкова поліція. І в довершення всіх бід красуня-подружка кидає його і їде працювати в Шанхай. Ситуація критична, і вихід може бути тільки один: запросити супершеф-кухаря, зробити ресторан наймоднішим місцем Гамбурга! А попутно вирішити проблеми в особистому житті.
Автор ріпа: KalliostroV

Випущено: Німеччина
Тривалість: 1:39:32

Переклад: Професійний (повне дублювання) + Оригінальна доріжка, окремо на Narod.ru
Субтитри: немає

Файл:
Формат: AVI
Якість: BDRip (джерело: Sunny / BD-Remux / 1080p)
Відео: 704x384 (1.83:1), 24 fps, XviD build 50 ~ 1702 kbps avg, 0.26 bit / pixel
Аудіо # 1: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3 / 2 (L, C, R, l, r) + LFE ch, ~ 384.00 kbps avg
Аудіо # 2: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3 / 2 (L, C, R, l, r) + LFE ch, ~ 384.00 kbps avg (Окремо)

Розмір: 1492.47 Mb
[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Душевна кухня / Soul Kitchen (2009) BDRip від HQCLUB або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Душевна кухня / Soul Kitchen (2009) BDRip від HQCLUB, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS